![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Derler ki; kadini tanimlamanin en guzel yolu onu toplara benzetmektir... 20 yasinda futbol topudur... (22 kisi pesinden kosar...) 30 yasinda basketbol topudur... (10 kisi pesinden kosar...) 40 yasinda golf topudur... (1 kisi pesinden kosar...) 50 yasinda pingpong topudur... (2 kisi birbirine atar...) 60 yasinda voleybol topudur... (Kimse tutmak istemez...) 70 yasinda yakar toptur... (Herkes kacar...) siz kac yasindasiniz sevgili dişiler?
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 20 yasinda futbol topudur... (22 kisi pesinden kosar...) 17 olduumu düşünürseekkkk bu 22 ve + olsn bakalım ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |