|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  15-05-2006, 21:56 | #1 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 0   | 
 evet arkadaslar su resme bakın,bakında buyuk salaklıga sahıt olun.bu maıl bana geldı yanı benım gıbı hacker demıyelımde hacker olmaya calısan bırını boyle kandırcaklar lutfen dıkkate alın.bgun boyle maıl alırsanız sadece gulup gecın..  akılları sıra benı hacklıcekler   hahahahaaaa 
				__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM-----------  ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ  ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | ||
|   |   | 
|  | 
|  15-05-2006, 22:04 | #3 | |||
				 Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: 
  ben yıne ınsaflı cıktım bı vırus ekler maıle gonderırrım pc ıptal  ama ıste bız ınsaflı hackerlardanız  artık ınsaflı hacker da nasıl oluyosa 
				__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM-----------  ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ  ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | |||
|   |   | 
|  15-05-2006, 23:11 | #6 | |||
				 Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: 
   ya dıyorumya bunlar daha hackerlık nedır bılmeyen ınsanlar.benı yıcekler akılları sıra.anlamadıgım konu şu:madem sıfremı ıstıyonda nıye gızlısorumuın cevabınıda ıstıyon,gerızekalı yaa sıfreyı bılınce soruyuda kendı yazyıyo zaten  haha 
				__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM-----------  ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ  ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | |||
|   |   | 
|  19-01-2008, 00:24 | #7 | ||
| kader utansın  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 19   | hahaha   ezikligi bu kadarı  eylenmek istiyosa mail şifresi weriyim 350tane şifresi degişmemiş mail adresi war  takılsın  hepsi erkek kızları hackledim ama  | ||
|   |   | 
|  19-01-2008, 02:31 | #9 | ||
|  Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39 
				 Tecrübe Puanı: 18   | hay allahım ya    bizde çok uğraştıkda bu kadar basit yolla değil   
				__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ...  ZeYTiNBuRNu | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |