![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Otomobil - F1 Bu Bölümde Formula 1 ve Otomabil Dünyası hakkında aradiginiz bir çok seyi bulabilirsiniz. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
GP2 takım sahibi Adrian Campos, Formula 1'e girmek için Super Aguri ile görüştüklerini açıkladı... Campos, bu anlaşma ile F1'e adım atmayı planlıyor. ![]() Ana sponsoru SS United'ın ödemeleri kesmesiyle sıkıntıya düşen ve kaynak arayışına giren Super Aguri, Campos Grand Prix takımının ana hissedarlarından İspanyol işadamı Alejandro Agag ile görüşüyor. Formula 1'e gireceği konusunda uzun süredir spekülasyonlar yapılan Campos Grand Prix'nin sahibi Adrian Campos, Autosport dergisine yaptığı açıklamada bu yönde girişimleri olduğunu doğruladı. Campos, F1'e adım atmak için olanakları incelediklerini belirtti ve bu hedeflerini 2008'de gerçekleştirmelerinin imkansız olmadığını vurguladı. Agag ile Super Aguri arasındaki ilk görüşmenin bu hafta başında yapıldığını söyleyen Campos, "2008 zor ama belli olmaz. Şu an GP2'ye yoğunlaşmış durumdayız" dedi. Super Aguri'nin sahibi Aguri Suzuki, takımın sadece küçük bir hissesini satışa çıkardığını duyurmuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlı olsun.başarı zor ama
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hayırlısı olsn ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |