![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Kalli’nin gelişiyle birlikte yeni bir döneme giden G.Saray’ın vazgeçilmezi olan Ümit Karan, Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'e Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını, G.Saray’ı, Lincoln’ü, Milli Takımı ve Türk futbolunu değerlendirdi. "Şampiyon olacağımıza ve Türkiye Kupası’nı kazanacağımıza inanıyorum" diyen Ümit, şöyle devam etti: "Bu sene en çok beğenilen takım olabiliriz ama en çok da eleştiri alan takım biziz. Rakiplerimiz çok fazla heveslenmese iyi olur. Beşiktaş iyi bir takım kurdu ve geniş bir kadroları var. F.Bahçe’den daha iyi bir kadroya sahipler. Bunu zaman da gösterecektir. Bana göre şampiyonluktaki tek rakibimiz Beşiktaş’tır.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | korkunun ecele faydası yok ümit efendi.bekleyin 7.hafta kartalın pençeleri yelelerinizde olacak
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sizin tek rakibiminiz ezikler 2.lik icin siz bize rakip olamazsınız
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | çekilin uleeeeen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |