![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"İstatistikler, son maçlarda rakibimizi üstün gösteriyor olabilir Ama bunlar geçmişe ait bilgiler. Tarih, değişmek için vardır!.." *** Tarih de değişir Siyah-beyazlı ekipte tüm gözler, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. Ziya Doğan yönetimindeki bordo-mavili ekip ile oynanan son 4 karşılaşmada Trabzonspor'un üstünlüğünün bulunmasının çok önemli olmadığını belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İstatistikler son dönemde rakibimizin üstün olduğunu gösterebilir. Ama bunlar geçmişe Gol kısırlığımız bitecek Beşiktaş'a karşı Trabzonspor'un değil, tüm takımların farklı bir motivasyon ile oynadığını ifade eden Sağlam, "Bu maçı kazanacak ve Liverpool sınavı öncesinde moral bulacağız. Sezon başından bu yana yaşadığımız gol yollarındaki sıkıntımızı, Avni Aker'de sona erdireceğiz. Günlerdir bu konuya çalışıyoruz. Şimdi bunları sahada başarıyla uygulama vakti geldi" ifadesini kullandı. Fatih DOĞAN
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu macı alın bali güzel bi oyunla
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | yeminimi bozdum dicezz saldırczzz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla ben sahsen Ertugrul un sözlerini pek ciddiye almaz oldum.Hemen her mac öncesi "Güzel futbol oynayacagiz,bol gol atacagiz" türünden mesajlar veriyo ama nedense güzel futbolu halen göremedim. Acikcasi bu sene izledigim hicbir macta rahat degildim.Her an macin gitmesinden korkarak mac izlemek tam bir izdirap.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Trabzonda bu macla bir cikis arama pesinde Besiktas Akilli oynarsa kazanir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |