![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün akşam maçın bitiş düdüğünden itibaren gözüme uyku girmedi. Geceden sabaha kadar evde kendi kendime konuştum. Türkiye'de futbol bitmek üzere. Ligde yaşananlar ortada, Milli Takım'ın durumu içler acısı... Artık tiyatro demeye bile dilim varmıyor! Haluk Ulusoy, Aziz Yıldırım ikilisinin verdiği zarar artık bini aştı. Sözde kavgalılar ama tüm kıyaklar Fenerbahçe'ye yapılıyor. Biz de saf gibi Federasyon ile Fenerbahçe arasındaki kavgayı izliyoruz. Bir bakıma bu adamlar Oscar'lık oynuyorlar! Ulusoy bugüne kadar mahalle kabadayısı edasıyla bu işi götürmeye çalıştı. Bir ara gitti yerine Levent Bıçakçı geldi. Ancak o da futbolun içindeki dönen dolaplara seyirci kaldı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "İki büyük yaratılmaya çalışılıyor. Biz buna asla izin vermeyeceğiz" diyor. Gerçekten hak vermemek ele değil. Senelerdir Fenerbahçe ve Galatasaray müthiş bir çaba içinde inanılmaz haksız kazanç içindeler. Benim küçüklüğümde hatırladığım Selçuk Yula vardı. Kendini her bıraktığında hakem penaltı düdüğü çalardı. Hele bir Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı vardı ki inanılacak gibi değildi. Hakem bir maçta Fenerbahçe'ye birbirinden komik 4 penaltı vermişti. O hakemin oğlu şimdi hakemlik yapıyor, Selçuk Yula köşe yazarlığı yapıyor, dürüstlük, erdemlik dersleri veriyor. Sonra bayrağı Galatasaray devraldı. Arif Erdem kendini ceza sahasında yere bırakırken maçın hakemleri orta sahadan penaltı hükmü veriyordu. Sizin anlayacağınız biz bu filmleri görererek büyüdük. Fenerbahçe ve Galatasaray'a kıyaklar çekilirken şampiyonluklar ardı ardına hediye edilirken Beşiktaş şerefli ikincilikleriyle gurur duydu. İşin özeti şu; bu haksızlıklar yeni değil, Beşiktaşlı artık bu haksızlıklarla yaşamaya alıştı. Çok açık ve net söyleyeyim, Ben Arzuman'a hiç kızmıyorum, çünkü Ahmet çakar, Vahap Byaz gidiyor yerine İsmet Arzuman geliyor. Sadece isimler değişiyor, haksızlıklar kalıcı oluyor. Bu düzene karşı gelmek için birçok insanın Beşiktaş'ı tutuğunu biliyorum. Artık haksızlıklarla yaşamaya alışmayacağız, hep birlikte futbolu futbol olmaktan çıkaran herkesle mücadele edeceğiz. Eş, dost, akraba, ağabey, kardeş bizi ilgilendirmiyor artık! Mücadele nasıl olmalı? Bir gerçek var. Beni ve çevremdeki arkadaşlarımı rahatsız eden bir durum. Geçen sezon Beşiktaş'ın kazandığı Türkiye Kupası'nda yaşanan bir olay var. Maçın son anlarında maçın hakemi Erciyesspor'un penaltısını çalmadı. Maçın hakemi İsmet Arzuman'dı! Ve maalesef o maçın ardından Türkiye'de futbolun içine eden herkes 'Arzuman Beşiktaş'a kıyak yaptı' dedi. Bu durum hiçbir Beşiktaşlının içine sinmedi. İzmir'deki maçta Beşiktaş'ı desteklemeye maçı izleyenler bile maçtan sonra Erciyesspor'u alkışlamıştı. Federasyon aklı sıra akıllık yapmış sezon sonunda ağlayan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunu açmıştı. Aklı sıra Beşiktaş'a da kupa kıyağı yapmaya kalkıştı. Dikkat edin bu sezon Galatasaray'a penaltılar altın tepsiyle sunuluyor. İddia ediyorum; Bu sezon Galatasaray şampiyon olacak, Fenerbahçe de 25 yıl sonra kupayı alacak. Böylelikle Federasyon yine dengeyi bulacak. Ben bu Federasyon'un kupasının Beşiktaş'ın müzesinde yer almasını istemiyorum. Yarından tezi yok, Başkan Demirören ve yöneticiler camianın önde gelenleriyle kol kola girmeli kalabalık taraftar topluluğuyla o kupayı Federasyon'a teslim etmeli. Bunun anlamı şu olmalı; Alın kupanızı... Tabii anlayana! Bu arada Beşiktaş'ın PAF Takımı ile maçlara çıkmasını destekliyorum. Ali Koç neredesin? Fenerbahçe'nin mangalda kül bırakmayan yöneticisi Ali Koç geçen sezon yaptığı açıklamalarda Futbol Federasyonu'na sert açıklamalarda bulunuyordu. Federasyon ve hakemler için "Bunlar ********, haysiyetsiz" diyen Sayın Koç'un bugünlerde esamesi okunmuyor. Geçen sezonki şampiyonluk ve ardından şimdi Fenerbahçe lehine yapılan hakem hataları mı Ali Koç'u sessizliğe itti. Sayın Koç bir açıklama yapın sizi çok özledik! Kartalhaber.com
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle katılıyorum....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | .................................................. ............................ .................................................. ............................ .................................................. ............................ .................................................. ............................ .................................................. ............................ anlayana...
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (04-11-2007 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yok daha neler futbolcularımızın alnının teriyle bileğinin hücüyle hakkıyla ve şerefiyle kazandığı bir kupayı nasıl geri verebiliriz o kupayı almak için o zaman terlerini akıtan futbolcularımıza bir saygısızlık olmaz mı bu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |