![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
![]() Albümleri *Sen Aşksın *Çökertme *Ateş Hırsızı *Eftelya *Salkım Söğüt 2
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Son albümündeki bu parça süper dinlemenizi tavsiye ederim Hakan Yeşilyurt - Acıya Gülmek son günlerde damardan bir türkü dinleyememekten mi yakınıyorsunuz? bazen şarkıdan bıkana kadar winamp'a tek parça atıp, repeat'ı açıp, saatlerce dinlediğiniz oluyor mu arasıra? buyrun o zaman: biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli! öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin solist: hakan yeşilyurt şiir-seslendiren: tunay bozyiğit bağlamalar: engin arslan gitar: ejder akdeniz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | muhteşem bi sese sahip. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Acıya Gülmek" olağanüstü bi parça.. Test ettim 20 kez peşpeşe sıkılmadan dinlenebilir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |