![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
luten LUTENNNNNN !!!! BJK COLATURKA ARENA bom bos hadi butun besiktaslar BJK COLATURKA ARENA size ihtiyaç var hadi iste Address Suleyman Seba Caddese BJK Plaza, B block, Kat:3 34357 Istanbul, Turkey bilet = BJK Basketbol Sezon Kart Protokol(K1 BLOK): 700,00 YTL Bench Arkası(J1 BLOK): 500,00 YTL Protokol Karşı Orta(B1,C1,D1 BLOK): 300,00 YTL Protokol Karşı Üst(B2-C2-D2 BLOK): 200,00 YTL Pota Arkası: 100,00 YTL BOS SALON'A HAYIR!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEN GİDİYORUM HER MAÇA 20-30 KİŞİYİDE YANIMDA GÖTÜÜYORUM YA ANLAMIYORUM SEZON BAŞINDAN BERİ BEDAVAYA MAÇLARA ALIYOLAR ANCA YAN TİBÜN ANCA DOLUYOR... GELİN ARTIK YAA..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | salonun atmosferi süper ya..nası bos bırakılır ora?? her mac öncesi sinir oluorm..neden ist.da deilim die!!
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ist olsam kesin gelirim ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ALLAH ALAAHH.. İNANMIYORUM YHA İST.DEKİ ARKASDAŞALR BEŞİKTAŞI HARBİDEN UMURSAMIYORR... KOMİK.. GERÇEKTEN KIOMİK... İST. DIŞINDAKİ ARKADAŞALRIN YAPTIĞI YORUMA BAKIN BİDE İST.DE OLANLARI " YAPMADIĞI" YORUMA BAKIN.... İLGİNÇ...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dolacak allahın izniyle bu hafta | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |