![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
Bu kez sıra Barça'nın Real Madrid'in puan kaybettiği geçen hafta, aldığı 3 puanla aradaki farkı 2 puan azaltan FC Barcelona, Real'in 3 puan aldığı bu hafta, Espanyol'a karşı 1-1'lik skorun ardından 2 puan kaybetti. FC Barcelona, henüz karşılaşmada 6 dakika geride kalırken, Lionel Messi'nin geliştirdiği atakta, Iniesta'nın vuruşuyla 1-0 öne geçti. 20. dakikada Bojan, önemli bir pozisyondan yararlanamazken, skoru 2-0'a taşıma şansını da kaçırmış oldu. Mücadelede rakibine özellikle de ilk yarıda büyük üstünlük kuran Katalan ekibi, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da Barça, rakip kalede üstünlük kurarken, Espanyol, arzuladığı beraberlik golüne, Riera'nın sol kanattan geliştirdiği atağın ardından, Corominas'la 68. dakikada buldu ve ilerleyen dakikalarda başka gol olmadı. La Liga'da Pazar gününün programı: Real Betis - Atletico Madrid 20:00 Real Mallorca - Murcia 18:00 Valencia - A.Bilbao 22:00 Deportivo La Coruna - Osasuna 18:00 Valladolid - Villarreal 18:00 Recreativo Huelva - Zaragoza 18:00 Getafe - Levante 18:00
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | vay be ben maçı50 dk izledim ben barça kazandı biliyodum enteresan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maç bir kez daha gösterdi ki Barca gibi dünyanın en kuvvetli takımlarından biri bile sadece tek bir oyuncuya endeksli olabiliyor Messi golü hazırladığı pozisyonda yine inanılmazdı. Sonraki gelişen tüm Barca ataklarında yine başrol oyuncusu messi idi ama yetmedi.7 dış saha maçında tek galibiyet çekilen sıkıntıyı gösteriyor.Dış sahada en çok puan toplayan ekip şampiyon olacak.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |