![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Erkekleri Evliliğe Götüren Cümleler - Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz şart diil. - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar? Canım ne var bi gelip merhabadesen? - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi? - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Evlilik bana göre değil Hikmet. - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık? - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani. Ne o durgunlaştın Fevzi? - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet. Alt tarafı bir kağıt parçasındanmı korkuyorsun. - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat? - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit? - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat. ıstersen sana hergün yaparım. - Evlenmek şart diil. ılişkimize bir isim vermek istiyorum. Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani. - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım. Asker arkadaşım gibi kız arkadaşım. Ne demek şimdi bu. Git başımdan Hüseyin? - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın. Senin banyonda ne işi var. Lütfen ısrar etme şafak! - Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım. Bi tane senin evinde olur bi tane benim evimde. - Hayatııııım. Maçın başladı gel... Sana bira da açtım. Çerez filan? - Soyadın çok güzelmiş Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor. - Değişen ne olabilir ki Sinan. Biz seninle zaten evli gibi yaşıyoruz. - Bak ne diyicem. Bi akşam yemek yapiyim. Annenler de gelsin ? - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumsuz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lanet olsun o cümlelere ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh ahh mı? ne o Ramazan kardeş ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşadık zamanında bu cümleleri çok duyduk neden evliyim sanıyosun ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu cümleleri kullanınca evleniliyor mu? ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |