![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
"Berbatov'a ihtiyacımız var" İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'ın teknik direktörü Juande Ramos, golcü futbolcusu Dimitar Berbatov'un ocak ayında takımdan ayrılacağı konusunda çıkan söylentileri yalanladı. Bulgar futbolcu, 2006 sezonunda takıma katıldığından beri 23 kez fileleri havalandırmış ve transferin gözde ismi haline gelmişti. Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson da Berbatov'u ara transferde kadrosuna katmak isteyenlerden... Ramos, konuyla ilgili The Sun'a yaptığı açıklamada: "Berbatov'un ayrılması gibi bir ihtimal yok. Bizim takım olarak hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için Berbatov gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Tek söyleyebileceğim, Berbatov mükemmel bir oyuncu ve -eğer verirsek- onu az paraya vermeyiz. Dimitar'ı istiyorlarsa ortaya çok yüksek bir para ve O'nun kalitesinde oyuncular koymalılar" diyerek Berbatov'u isteyen takımlara mesaj gönderdi. Bulgar golcü de, kuzey Londra ekibinde oldukça mutlu: "Tottenham için oynamam büyük bir mutluluk ve gurur. Tottenham'ı seven herkesi seviyorum ve taraftarımızın da ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum. Kaybetmemizin veya kazanmamızın önemi yok. Onlar her zaman arkamızdalar ve önemli olan da bu. Sahaya çıktığımda yaptıkları tezahüratları duymak, beni oldukça motive ediyor."
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Müthiş bir oyuncu Tottenham a transfer olduktan sonra futbolunun üzerine daha da ekleyerek Top-Class bir forvet oyuncusu oldu.Alex Ferguson tarafından istenmiş olması ne kadar önemli bir oyuncu olduğunun apaçık göstergesi.Bana kalırsa Berbatov bu formuyla Manchester Unıted a er ya da geç transfer olacak.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yakında buna iliskin haberler medyada yer alacagindan hic süphem yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iii futbolcu olabilir ama yaşı gereği ileriye dönük işe yaramaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |