![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taraftarlara soğuk işlemedi! ![]() Turkcell Süper Ligi'nde 17. haftanın açılış karşılaşmasında 6 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, 19 Mayıs Stadı'nın tribünlerini dolduran futbolseverleri etkilemedi. 22.12.2007 Turkcell Süper Ligi’nde 17. haftanın açılış karşılaşmasında 6 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, 19 Mayıs Stadı’nın tribünlerini dolduran futbolseverleri etkilemedi. Kurban Bayramı’nı kutladığımız haftaya denk gelen mücadelede bilet fiyatları yüksek olmasına rağmen taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi. Manisalılar’ın bulunduğu tribünlerin büyük kısmı dolarken, stadın Gediz tarafındaki kale arkasında yaklaşık 2 bin kadar Siyah-Beyazlı taraftar, kendilerine ayrılan bölgeden Beşiktaş’a büyük bir destek verdiler. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Biz Beşiktaş çocuğuyuz aLayına giderimiz var ne fark eder YAĞMUR yada KAR ??? ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oyyy ben size kurban olim ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa bende bu maça gidecektım ne guzel otobus kalktı hemde biletler diyildigi kadar pahalı degıldı hatta aksıne bedavaydı ama ne yazıkkı gidemedım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Budur işte.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | anüüüm ben bu konuyu nie görmemisimmm... o resimde 2-3 üst sırada ben varım =P saka bi yana tribün süperdiii ilk kez bi mac sorası sesim kısılmadı =)
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |