![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bu konuyu nerde açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum, eğer bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. Konu Valencia'lı Zigic. Biliyorsunuz Valencia geçtiğimiz haftalarda teknik direktörlüğüne Hollandalı Koeman'ı getirdi. Koeman da ayağının tozuyla bir çok futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Bunlar arasında dev forvet Zigic de yer alıyor. Geçtiğimiz pazar günü Star tv'deki Futbolig programına katılan dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu, Valencia'da kadro dışı bırakılan futbolcuların menajerliğini yaptığını, Türk takımlarının bu futbolculara talip olmaları durumunda gerekli kolaylığı sağlayacağını belirtti. Saydığı oyuncular arasında Zigic de yeralıyordu. Uzun zamandır Beşiktaş'ın bir forvet arayışı içerisinde olduğunu biliyoruz. Yine Beşiktaş'ımıza Carew gibi pivot bir santrforun gerekliliğini hemen hemen tüm futbol otoriteleri belirtmekte. üm bunlar ışığında Zigic tam aradığımız türde bir forvet. Hemdaha genç, hem uzun boylu, hem takımında kadro dışı, hem menajeri bir Türk ve he de menajeri Türk takımlarına elinden gelen her yardımı yapmaya hazır olduğunu belirtiyor. SAYIN BAŞKANIM LÜTFEN BAYRAM TUTUMLU İLE İRTİBAT GEÇİP ZİGİC'İ BEŞİKTAIMIZ'A GETİR! BU YILKİ EN İYİ TRANSFERİ YAPMIŞ OLURSUN!!!
__________________ Kartallar yalnız uçar !!! | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence zigic gelirse çok yararlı bir transfer olur bobo ile ikisi tozu dumana attırır ama bizim avanak başkanın bunları düşünceğinin hiç sanmıyorum gitsin o salak işe yaramaz ne kadar fenerin bıraktığı kazma varsa onları alır ama inş zigic BEŞİKTAŞIMIZA gelir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valencia ya 15 milyon euro ücret karşılığında geldi.Ve bence bu ücreti hakedebilecek nitelikte iyi bir forvet değil.Valencia da Quique Sanchez Flores döneminde de düzenli forma şansı bulamıyordu.2.02 lik boyu nedeniyle herkesin özellikle hava toplarında büyük beklenti içersinde olduğu bir isim,ancak bu beklentilere cevap veren bir performansı da sergileyemedi.Beşiktaş a alınması konusuna gelecek olursak ben şahsen bu oyuncuyu pek tutmuyorum.Hızlı değil,topu ayağında tutabilme özelliği de sıfır sadece boyu uzun diye alınmalı şeklindeki görüşlere de katılmıyorum.Bizim Carew tarzı bir forvete ihtiyacımız var.Güçlü seri ve teknik böyle bir forvet olursa ne ala...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence iyi bir oyuncu.Ama türkiyeye gelmez.Önünde en yakın arkadaşlarından kezmanın canlı örneği var işte.Adam çok mutsuz fbde,dermi türkiyeye gel top oyna diye zigice...Böyle bir transfer olursa carew kadar yankı uyandırır türkiye ve avrupa basınnıda...Ama çok zor görüyorum bu transferi... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yapmayın Arkadaşlar böyle adamlar bize yaramaz...
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |