![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Holosko, futbolcu arkadaşları ve teknik direktör Giray Bulak ile vedalaştı. V. Manisaspor'un Antalya'da kamp yaptığı otelde sabah son antrenmanına çıkan golcü futbolcu Beşiktaş taraftarına mesaj yollayarak, ''Bekle Beşiktaş ben geliyorum.'' dedi. Vedalaşma töreninde futbolcusuna sarılan Giray Bulak, ''Holosko'yu oğlum gibi seviyorum. Aramızda kırgınlık, küskünlük yok. Ben kendisinin Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum. Bazı eksikleri var ama zaman içinde bunları giderecektir. Sprinti çok iyi, çok güzel penaltı atar, dar alan ve yüksek top sıkıntısı var, onları da Beşiktaş'ta hallederek daha büyük takımlara gidecektir. Beşiktaş'ta büyük takım ama Avrupa'da büyük takıma gidecektir. Bu işten hem Filip hem de Vestel Manisaspor olarak biz karlı çıktık.'' dedi. Tecrübeli teknik adam daha sonra futbolcusunu uğurlayıp şans diledi. KORAY VE BURAK'A A MİLLİ TAKIMA KAZANDIRACAĞIM Holosko'nun yerine Beşiktaş'tan Koray ve Burak'ı aldıklarını da belirten Giray Bulak, ''Burada sıcak bir ortam ve iyi bir aile ortamı var. Futbolcular hiç çekinmeden Anadolu takımlarına gelsinler. Koray, Kocaelispor'dan Çaykur Rizespor'a oradan da Beşiktaş'a geldi. Çok yetenekli, Beşiktaş'ta Koray'dan daha başarılı olacaktır. Ben onun Vestel Manisaspor forması altında göstereceği performansla yeniden A Milli Takım'a kadar yükseleceğine inanıyorum. Vestel Manisaspor'a gelmelerini istiyorum. Burada arkadaşlık ortamı çok iyi. Holosko, Beşiktaş'da oynayıp kendi milli takımına, Koray ve Burak'ta Türk Milli Takımına yükselecektir.'' dedi. Burak'ı çocukluğundan beri tanıdığını da belirten Giray Bulak, ''Burak, Antalya'da ben görev yaparken altyapıdaydı. Babası da benim alt yapı hocamdı. Burada çok rahat bir ortamda ve yeteneklerini göstereceği bir zeminde olacaktır. Çok başarılı olacağına, onun da A Milli Takım'a yükseleceğine inanıyorum.'' diye konuştu. HOLOSKO: ''BEKLE BEŞİKTAŞ BEN GELİYORUM'' Holosko ise Beşiktaş'a gidecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, ''Beşiktaş büyük takım. İstanbul'a gideceğim için heyecanlıyım. Kulübüme, takım arkadaşlarıma ve hocama teşekkür ediyorum.'' dedi. Holosko son olarak Türkçe, ''Bekle Beşiktaş ben geliyorum.'' diyerek arkadaşlarına veda etti ve Antalya'dan ayrıldı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | önüne gelen geldi saten sende gel nolcak alıştık paraları sokağa atmaya
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | hadi bakalım İstanbul bozmaz inaşllh seni
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1- bu yönetim tarnsfer yapmayı bilmiyo 2- holosko sadece 4büyüklere top oynayan bi topçu, sahada gezinir durur!! 3-bizim zaten bu tip oyuncularımız vardı! 4-bize carew, koleer, cole vs. gibi adam lazımdı.. 5-holosko katkı yapabilir ama asla 5milyon euro+koray+burak değerinde bi topçu değil 6- 3. kaptanımız koraya haksızlık yapıldı 7- orta sahadan top gelmedikçe isterseniz 11 tane forvet çıkartın sahaya hiç bişi yapamazsınız.. 8- bir zamanlar real madrid in yaptığı hataya düştük.. sürekli forvet oyuncusu alarak gol sıkıntınızı çözemezsiniz!! 9-higuanin e , diaatta ya kaç maç şans verildi ?? 10- yönetim istifa!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |