![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Geçen sezonki Antalyaspor maçında sakat sakat görev yaparak Kartal Murat lakabını alan Murat Şahin ile yollar ayrılıyor. 5.1.2008 Geçen sezonki Antalyaspor maçında sakat sakat görev yaparak Kartal Murat lakabını alan Murat Şahin ile yollar ayrılıyor. Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan tecrübeli eldivenle bir görüşme yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Kalitene diyeceğim yok. Ancak Rüştü ve Hakan olduğu sürece ilk 11'de sahaya çıkman zor. Sürekli oynayabileceğin bir kulübe gidebilirsin" dediği öğrenildi. Murat ise, "Ben rekabete hazırım. Ancak istenmiyorsam gidebilirim" şeklinde tepki gösterdi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu haberi sabah milliyet'te okudum.Başlığında Vefasızlık diyo.Bu kadar basit insanlar bu kadar haysiyetsiz haberciler olmaz.Adam oynamıyorsa gider doğaldır.Geçen sene 1 maç oynadı yönetim sözleşmesini uzattı.Ne yapsaydı ? Ömür boyu Murat'a bakacak hali yokya.Gitsin oynayabileceği bir takımda oynasın.Beşiktaş yetiştirme yurdu mu?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | rüştü ve hakan çok çok iyi bir kalecimi de onlar varken muratın çıkması zor olsun...ertığrul hoca yine yanlış yapıor.fırsat verilseydi başarılı olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat iyi kaleci. Sürekli oynamayı hakedenbir kaleci. Ama bizim yedek kalecimizde çok iyi olmalı fos olmamalı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yavaş yavaş bütün fenerlileri gönderiolar..en iisini yapıyorlar..rüştü,yozgatlı ve nobrede umarım teker teker gider..fenerli futbolcu istemiorummm..!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşıma katılıyorum. rüştü de hakan da murat kadar güven vermiyor kalede
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence gönderilmesi iyi olmaz çünkü bu takımın 3. bir kaleciye ihtiyacı var oda murat şahindi illa banko kaleci olması şart değildi oda zaten bu duruma razıydı eğer banko olmak isteseydi kaleyi alırdı alamazsa gitmek isterdi diye düşünüyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Gitmesi hem bjk için hemde kendisi için hayırlı oldu.Kaleye Rüştü,Hakan,Atilla varken onun geçmesi imkansız bu benim fikrim atillayı daha izleyemedik ama bir kaleye geçerse o kale onu bırakmaz oda o kaleyi tek süper bi yetenek atilla hakan arıkan yan toplarda Kocaman bir SIFIR bunda kendini geliştirirse bu sezon kendisi vede bjkmiz için süper olur murat şahin gitmesi hayırlı olur hem gençlerin önü açılır hemde bjkmize maddi yönden olan yükünü azaltmış olur eee ne diyelim darısı yozgatlının nobrenin rüştünün başına rüştünün yerine serkan kırıntılıyı alsalar hem daha ucuz hemde süper bi kaleci çaykur rizenin kaleciside açayip adam bjk ç.rize maçı gözümün önünden gitmiyo hiiç ne kurtarışlar yaptı öle 1 puanı onun sayesinde aldı rize neyse nobrenin yerinede batuhan var kartallar gibi ![]()
__________________ ÖLÜNÜZ YETER BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |