![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Geçtiğimiz aylarda Liverpool’a resmen talip olduğunu açıklayan Dubai Emiri El Maktum’un Liverpool’un mali yapısıyla ilgili incelemesini sonuçlandırdığı açıklandı. İngiltere’de pazar günleri yayınlanan, haftalık The Observer gazetesinin haberine göre, El Maktum’un sahibi olduğu Dubai Internatiol Capital’in (DIC), Liverpool’a teklif verme aşamasında olduğu belirtiliyor. Habere göre, kulübün şimdiki sahipleri Liverpool’un finansal yapısının bozulmasından dolayı satışa sıcak bakıyor. El Maktum’un Dubai Holding bünyesinde faaliyet gösteren DIC, emirliğe bağlı bir özel sermaye fonu. İlk bilgilere göre DIC, Liverpool’u satın almak için yaklaşık 1 milyar dolarlık teklif yapacak. Görüşmelerin ardından satın almanın şubat sonu tamamlanması bekleniyor. Akşam | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Bu demekdirki yeni sezonda Liverpool transfer borsasını acayip karıştıracak
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paraya yazık ama Adamın umrundamı belkide 50 milyar doları var adamın playstationda menajelik oynar gibi kulüp satın almak istiyor ![]() ![]() Para işte çok olunca yapılabileceklerin sınırı olmuyor. O paraya kulüp alan adamın futbolcu transferi için pazarlık yapması yada istediği birini alamaması mümkün mü acaba ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence beşiktaşımızıda böyle biri alsa ne süper olur kimse tutamaz bizi ligte avrupa da başarılı oluruz
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biz satılık değiliz! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |