![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşa karşı oynamayı seviyorum geçen sene bir gol atmıştım herhalde onlar beni sevmiyorlardır istediklerimizi yaparsak % 50 şansımız var . Ntvspor .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | liderlik koltuğuna oturcanız ama biz zaten orda oturuyo olcaz...anladın sen onu kezbaaan... ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vallahi bu aralar da formda kezban ama kim olursa olsun bu maç beşiktaş açısından çok önemli yenecez başka yolu yok kezbana da sahada güzelik yapılır
__________________ ![]() Konu süleyman.03.zehir tarafından (26-03-2008 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bız kezbanı sevdık shep severızde severızde ![]()
__________________ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gel kezban gel senide dolma bahcede bekliyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizde seviyoruz seni senin çıktığın her mac ezikler bir kişi eksik oynuyor anlamında salak herif
__________________ . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/57362-mateja-kezban-besiktasa-karsi-oynamayi-seviyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 11:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |