![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
"Bu akşamki maçı oynadıktan sonra halen matematiksel olarak şansımız sürse de işimiz zorlaştı. Ama hedefler bitmiyor. Şampiyonluk olmazsa Şampiyonlar Ligi var. Bundan sonra yapacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmak ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Onun mücadelesini yapacağız. Bugün elimizde çok fazla alternatif yoktu. Elimizdeki imkanlara göre en iyisini yapabileceğine inandığımız kadroyu çıkarttık. Bugünkü karşılaşma bizim için çok hoş olmadı. Bunu ben cezalı ve sakatlarımızın çok olmasına bağlamayacağım. Büyük takımlarda oynayan oyuncular her zaman formalarının haklarını vermeleri lazım. 5 gün önce verdiğimiz mücadeleyi maalesef veremedik. Bugün şampiyonluğa oynayan bir takım gibi mücadele etmedik." BRAVO ERTUGRUL NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elimizde cok fazla alternetif yoktu diyo ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne dicektiki ,e demekiydi sence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ah hoca ah!..En büyük hatan bu futbolculara çok yüz vermen,bunlara çok güvenmen oldu.Gördün işte,hepsi seni yarı yolda bıraktı şimdi,ne bir topa koştular ne bir adama daldılar.Öylece sahada ruh gibi dolaştılar!..Sen de kaldın ortada böyle,bu sanada bir ders olmuştur.Seneye kimlerle devam edip kimlerle etmeyeceğine karar verirsin artık;takımının yarısının bu formaya layık olmadığını görmüşündür umarım,yönetim ne derse desin gönder hepsini!..İtiraz ederlersede sen onlar gibi değilsin istifa edip çekip gitmelisin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah hocam ah.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |