![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
| ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet topuz dısında hepsi hikaye birde stoper aydın fena değil onun dısındakiler yaramaz!
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok abi inanmıyorum bu haberlere gelsinler imza atsınlar tmm derim .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Mehmet Topuz bide yedek olarak Saidou'yu alabiliriz ön liberoya.Türkiyenin en iyisi bence,türk statüsünde oynuyor bildiğim kadarıylan...Vestelden Sezer ve Ankaradan Özerde iyi oyuncular,hemde çok gençler daha.Csk'dan da Caner var,o da çok iyi olur takıma...Yeni kurulacak bir takımda böyle genç ve yetenekli oyuncuların olmasını isterim doğrusu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | m.topuz + g.ünala 12 milyon euro verecekler o paraya cok sağlam 2 tane yabancı stoper alınır bizim orta sahaya cisse tarzı bir oyuncu defansa en az 2 tane yabancı iiii oyuncu öncelikli olarak alınmalı liglerin bitimine 4-6 hafta var bircok takım alacağı oyuncuları belirlemişken yönetim ve menajerimizin transfer planı yok inanamıyorum hala oyuncu izliyormus sinan engin efendi avrupa takımları oyuncuyu min. bir sezon izliyor sizin gibi hafta sonu tatili tarzında oyuncu izleyip klubün parasını israf etmiyor yeni gordonları takımımıza kazandıracaksınız yine ya tutarsa hesabı besiktaşta futbolcu olarak sıradan olan fazla klubte kalamamış kaba saba bir adamı efsane oyuncularımızdan beyfendi ali gültiken e tercih edersen!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peki bunlari alacak para nerde bizde? fener alirda bunlari biz alamayiz hikaye bunlar inanmayin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya gidin allah aşkına işinize bakın bu futbolcularımı transfer etmek istiyosunuz..ben hep destek dedim daha düna kadar bu haberi okuyunca sabrım taştı yeter yaa biz yıldız futbolcu istiyoruz gidicen mahalle takımından alıcan git ya.sonrada rakiplerini yeniceqinimi düşünüyosun bu futbolcular git ya yeter..!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |