![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Best Model Of Besiktasforum.net 2008... Arkadaslar yarısmamız sona ermiştir. Öncelikle yarısmaya katılan bütün arkadsaları medini cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum… Gelelim yarısmanın sonucuna ![]() Beni yalnız bırakmayıp bu yarısmaya katılan bütün adaylar benim icin 1. dir. Zaten onlar hayatta her zaman öndelerdir. Cünkü onlar bizler gibi birer BEŞİKTAŞ ‘ lıdırlar… Yarısma geregi bende bana düsen seyi yapıp sizin verdiginiz oylarla birinci olan arkadaslarımı tebrik ediyorum… Bayanlar da ilk 3 : 1) ladybjk_1903 ![]() 2) Melik_Kartal ![]() 3) Köyün Delisi ![]() Erkerler de i ilk 3: Not : oylar eşit oldugu icin 2 arkadasımız 3. lügü paylasmıslardır... 1) daniel_clark ![]() 2) gulcemal ![]() 3) KaFKas ![]() 3) VeYsEL1903 ![]() Tekrar yarısmaya katılan arkadaslara ve oy kullanan arkadaslara TEŞEKKÜR ederim… Besiktasforum.Net…
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (10-06-2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ablacım ![]() Ödül bizim arkadaslıgımız yetmez mi ki ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |