![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Menajer Sinan Engin'in İbrahim'lerin kadro dışı bırakılmasının ardından kaptanlık verilen Delgado'ya, "Seni takım kaptanı yaptık. Eğer gitmek istersen, rezil oluruz" dediği öğrenildi. Arjantinli yıldızın da "Gördüğünüz gibi buradayım. Bir yere gitmeyi de düşünmüyorum. Bana olan bu güveninizi boşa çıkarmayacağım" yanıtı verdiği ve | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yha hanqisine inanacağımızı şaşırdık bi yerde qitmek istiyorum die izin istiyo bi yerde bir yere qitmiyorum dio kesin bi haber yok anlaşıldı.
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 kişinin aralarınd ayaptığı görüşmeyi nereden öğreniyor bunlar uydurup duruyorlar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu basınn var ya ![]() delgado gitmez bir yere artık kaptan gitmemeli
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Noumaseda ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Kolpaaaaa
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | millet bişi bulamayınca uyduruyor işte ne yapsınlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya resmı acıklama lazım kulupden
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |