|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  26-07-2008, 09:39 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 19   | 
 ARKADAŞLAR  LÜTFEN İSTANBUL  ANKARA  TARAFLARIDNA OLAN BIRI LERI  VARSA  LUTFEN BIR PANKART ACIN  TORMAAN  GITMESIN DIYE  EGER  BOYLE  BIR  ŞEY  YAPARSAK  YONETIM IN  INSAFINA GELIR  GONDERMEZ LUTFEN ARKADASLAR BILIYORUM KIMINIZ  ISDESINIZ  KIMINIZ  EVDE CALISIYOR  HATTAKIMINIZDE TATILDESINIZ SIZE  SAYGI  DUYUYORUM  AMA  NE OLUR  BEN  ADIYAMANDAYIM  VE BENDE  YAPICAM  TARAFTARI  TOPLICAM  LUTFEN  SIZLERDE  YAPIN  BEN BELKI  ISTANBUL  DE  DEGILIM AAMA  ELIMDEN  GELI  YAPICAM  LÜTFEN SIZLERDE  YAPIN AYRICA  BİR   ANKET SITESI ACCAM EN KISA  ZAMANDA  TORAMANIN GONDERILMEMESI İÇİN LÜTFEN BEŞİKTAŞLI TARAFTARA SESLENİYORUM  SESIME  CEVAP VERIN  SADECE  PANKART ACIN  YONETIME SESIMIZI  DUYURALIM  SPREY BOYLARLA DUVARLARA ARABALARA  YAZALAIM YETERKI  YONETIM  TAVRIMIZI  GORSUN  BİLDİGİNİZ GİBİ TORAMAN BU TAKIMIN HATTA  TURKIYENIN EN IYI  DEFANSI  LUTFEN HARCATMAYALIM YALWARIYORUM BUNU  BEŞİKTAŞ  İÇİN  TORAMAN İÇİN YAPALIM 
				__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   |   | 
|  | 
|  26-07-2008, 10:18 | #3 | ||
|  Üyelik tarihi: Sep 2007 
				 Tecrübe Puanı: 40          | Arkadasım iyi hoş yazmıssın KOCAMAN HARFLERLE  de biz elimizde sprey arabalara duvarlara yazsak da bu yönetim bunu anlamazki anlasa zaten bizim demek istedigimizi istifa eder durmaz o yüzden bosuna ugrasma biz nekadar cabalasakda bosuna   
				__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 10:29 | #4 | ||
|   Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 19   | arkdaşım iyi güzel demişsinde...zor ya biz taraftarları takan varmı taksalardı zaten vestel maçından sonra  istifa ederlerdi...kendini tatmmin edersin ancak...bizde snnle aynı duyguları paylaşıyoruz ama  bizim deilde  5 tane yöneticinin dediği oluyorrr....maleseffff  
				__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (26-07-2008 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 10:58 | #5 | ||
| beşiktaşlı fego  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30 
				 Tecrübe Puanı: 19   | ne yapsak boş bu yönetim taraftarı dinlemio anca kendi dedikleri olcak 
				__________________ BeşiktAŞK | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 11:55 | #6 | ||
|  Üyelik tarihi: Oct 2007 
				 Tecrübe Puanı: 22    | beyler tamam toramanı bende seviyorum ama niye bu kadar peşine düştünüz sanki herif cristiano ronaldo klasında bi adam gitmese iyi olur ama gidersede yeri doldurulur okadar mükemmel bi defans oyuncusu değil ama umarım kalır. 
				__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 12:05 | #7 | ||
| AyNaKoLiK  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 28        | yönetim bizi dinleseydi eğer şimdiye başımızda demirören y.o.ktu emin ol...!! 
				__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..   | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 12:09 | #8 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 0   | walla bence ikisinide affetmesi lazım yönetimin 
				__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik...   | ||
|   |   | 
|  26-07-2008, 12:31 | #9 | |||
| C!mC!m£..! (:  Üyelik tarihi: Mar 2008 
				 Tecrübe Puanı: 24        | Alıntı: 
    | |||
|   |   | 
|  26-07-2008, 13:16 | #10 | ||
| BESIKTASK  Üyelik tarihi: May 2008 
				 Tecrübe Puanı: 18   | bu saatten sonra affedilmez gibi geliyor 
				__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |