![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehri yakınlarındaki Loipersdorf kasabasında sürdüren Beşiktaş'ta futbolcular, basın mensuplarını hortumla ıslattı. Siyah - beyazlı oyuncular sabah yapılan antrenman sonrası bazı basın mesuplarını suyla ıslatarak neşeli dakikalar yaşadı. Avusturya'da yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde basına açık son antrenmanın ardından basın mensupları Siyah - beyazlı oyuncuların sulu şakasıyla karşılaştı. Gökhan Zan'ın antrenman sahasındaki hortum ile basın mensuplarına su sıkmasıyla başlayan şaka diğer futbolcuların Gökhan'a destek vermesiyle büyüdü. Futbolcular basın mensuplarını teker teker yakalayarak Gökhan Zan'ın ıslatması için hortumun yanına getirdi. Kurtulamayacaklarını anlayan basın mensuplarının sıcak havanında etkisiyle kendilerini suyun serinliğine bıraktığı gözlendi. Futbolcuların bu şakasına karşı hücuma geçen basın mesupları ise futbolcu Gökhan Zan ve menejer Sianan Engin'i ıslatarak karşılık verdi. Keyifli dakikaların yaşandığı şakada Ertuğrul Sağlam kahkalarla tepkisini gösterdi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | umarım sezon sonuna kadar böyle geçer kahkahalar altında gelir şampiyonluk ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Oh iyi yapmissiniz basina | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu takımı uzun senelerdir böyle duymuyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEŞİKTAŞLI futbolcular, dün Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısından hemen önce gazetecilere saldırdı... Kampın son gününde medyayı hedef alan siyah-beyazlı oyuncular, gazetecileri tek tek ıslatırken, bazıları ise buz dolu kovalara soktular. Menajer Sinan Engin'i ise üç kişi ancak yakalayabildi...
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ruh geldi sonunda, insallah olacak bu sene!
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eheheh ![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla ii olmuş basına ![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |