![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() KARTAL’IN başkanı zor maç öncesi teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı... Yönetim olarak başarılı bir sezon için çaba gösterdiklerini söyleyen Yıldırım Demirören, takımından galibiyet sözü istedi. SEZONA UEFA Kupası’nda tur atlayarak girmek istediğini siyah-beyazlılara aktaran Demirören, “Size güvenimiz sonsuz. Bizi mahçup etmeyin. Hiçbir zaman bu camianın büyüklüğünü unutmayın” dedi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ah bu camianın büyüklüğünü bir de sen anlasan DEMİRÖREN!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Bir de sen bizi mahçup etmesen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kardesim abartmayin artik adam konusmayacakmi takimiyla bu ne tahammulsuzluktur boyle sezon sonu sampiyon olursak tribunden buyuk baskan elle salla diye tempo tutmayacakmisiniz sanki abartmayin bazi seyleri yeter artik suyunu cikardiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
harbiden de öyle ya fazla oluyo bu baski hadi sampiyon olunca yeni projeler tutarsa demirörenin ne diyeceksiniz ozaman en büyük baskan bizim baskan (benim icinde gecerli alinmayin sakin) ama simdi herkez öfkeli biraz sabir edelim aziz yildirim fb nin basina yeni gelmisti ne kadar kötüydü fener yani bazi seyler zaman istiyo saygilarimla ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu bjkdelgado tarafından (14-08-2008 Saat 07:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya bile bile büyük konuşacam afeddin ama bu adamlar için inönü de büyük başkan işte yönetim bilmem ne diyebilecek kadar küçüleceğimi sanmıyorum sanmıyorumdan öte demeyeceğim kesin çünkü bu karakterden başarılı bi iş çıkacağına inanmıyorum ben artık...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sen ve senin gibi düşünenler tempo tutarsınız büyük başkanaa....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |