![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş, Trabzonspor'dan sonra en çok transfer yapan takım olan Konyaspor'u 2. yarıdaki müthiş futbolu ile devirdi. Kartal'a galibiyeti getiren golleri 50'de Delgado ve 75'te Holosko attı. Kaptan Delgado, 73'te penaltı atışını gole çeviremedi. Penaltıyı kurtararak kalesinde devleşen Jefferson farkı önledi. Konyaspor'dan Cihan, 76'da 2. sarıdan kırmızı kart gördü. 6 puana ulaşan Beşiktaş 2. haftayı lider kapattı.
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koyyy koy kanaryaya koy cımbomboma koy trabzona koy hepsı g... olsun ramazan ayı mubarek olsunn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçtan önce kuzenime dedim ki (kendisi trabzonsporludur)sizin bu jefferson şimdi bize panter kesilir dedim,hakkaten öyle oldu adam farkı önledi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | nazar değmesin ii gidiyoz | ||
![]() | ![]() |
![]() |