![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Son barikat olarak direndik... Direnmeye de devam ediyoruz. Ancak sesimizi internet sayfalarında, tribünlerden öteye taşıma zamanı da geldi diye düşünüyoruz. Şimdilik amatör bir ruhla, salt sevdamızdan beslenen güçle her türlü sıkıntının içerisinden bu fanzini çıkardık. Bu sadece bir çekirdek. Belki gösterişsiz, belki gözalıcı değil ama emin olun özgül ağırlığı düştüğü yerde iz bırakacak kadar ağır olma iddiasını taşıyor. Şimdi direnmenin yiğit kardeşi taarruzun ilk cephesini açmaktır niyetimiz. Endüstriyel futbola karşı ilk cephenin adı olacak Beşiktaş. *** Halkın Takımı Dergi Hakkında.... Biz, büyük olmayı "çok" olmak, önüne her geleni ezebilmek, görgüsüz hezeyanlarını tatmin için herşeyin ve herkesin alınıp satılabildiği ortamları yaratıp sonra da oradan beslenmek olan ve tapınılası tek değeri sadece ve sadece "güç" olarak görenlerin yer aldığı tribünün tam karşısında, Eto'o ların,satürnlerin,Pakistan'lı bebelerin, Irak'lı dedelerin, Latin Amerika'lı işçilerin,siyahların-beyazların,kızılderililerin-eskimoların-çingenelerin,pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin, o ucuz formayı o velete etiketini koymadan diken komşu teyzenin, topumuzu bize bedeli ruz-ı mahşerde ödenecek bir "borç" karşılığı veren bakkal amcanın, sözün özü "Halkın Takımı" yız. DERGİMİZİN 3.SAYISI ÇIKTI ! "....Davranın hey soğuk yürekler.. Şölen veriyoruz tanrılara Beyinlerimize limonlar sıkıp ruhlarımızdan salatalar yapacağız Ve reçine kokulu kanlarımızı sunacağız kafataslarımızda Davranın ulan söğüş vücutlar Kendimize yediremediğimiz ne varsa onlara yedireceğiz O koca kıçlı doymak bilmez iştahları doyuracağız bugün Dillerinizi kesin teker teker ve atın şu içimizde ağır ağır kaynayan kazana Getirin gözünüzden sakındığınız ne varsa gözlerinizi de hatta getirin Bir tek ayaklarımız kalana dek yedireceğiz ne varsa Bir tek ayaklarımızı vermeyeceğiz, onlar kalacak tek varlığımız Onlarla tabanlayacağız çünkü işgallemesine ezeceğimiz evreni Tüm evrenin acıkmayan tek hayvanıyız, çünkü biz Ayak takımıyız...." Cevap: AĞUSTOS 2008 Sayı : 3 ![]() 3. sayımızın içeriği aşağıdaki gibidir... YİNE, YENİDEN ÇARŞI... (Yumurtakafa Yılmaz) BEN DE DAĞA KIRGINIM (Çene Ergin) HASRETLER BU SENE BİTER... (Ömür Hıncal) BÜYÜĞÜM...KİMLİKSİZİM... (Hakan Kirezci) KAYIP KENTİN ESKİCİSİ... (Şafak Batman) KÜÇÜKTÜM...KÜÇÜCÜKTÜM... (Özgür Ergün) BASTONSUZ DA SEVER İHTİYARIMIZ.. (Özer Özçetin) ON NUMARA ve ÖN LİBERO ÜZERİNE (Kenan Özcan) ORDAN... (Namık Kartaloğlu ) PES ETMEYE KARŞI OLMAK... (Emre Basalak) ATÖLYE... (Cem Özel) ve... Çizgi dünyasından transferimiz: Bahattin BABA... Siparişlerimiz, önerilerimiz, yapabileceklerimiz için aşağıdaki linki kullanınız. http://halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=3192 İSTANBUL için derginin temin adresleri: KİTAPİÇİN-Sahaf Kitabevi Murat UNCU Meşrutiyet Caddesi No:19 G.Saray-Beyoğlu * * * MEPHİSTO KİTABEVİ İstiklal Caddesi No:197 Beyoğlu * * * Beşiktaş'ta dergimize ; Beşiktaş Gazete Bayii Garanti Bankası (Kazan yanı) Karşısındaki GAZETE Bayi adresinden ulaşabilirsiniz. ********* ANKARA için... serkankeskin@hotmail.com **** ESKİŞEHİR İçin; mutineer_eagle80@hotmail.com **** KOCAELİ için: ubayezit@gmail.com **** BURSA-YALOVA için: kisdbycem@hotmail.com **** Dağıtım merkezlerimizin olmadığı yerlerden dergimize ulaşmanın yollarından biri enaz 5 adet dergi siparişi vermek diğeri ise abone olmak. Dergimize yurtiçi ya da yurtdışından 6 aylık ya da yıllık abone olabilmek için lütfen "http://www.moymulluyuz.biz/moymul/index.php?option=com_facileforms&Itemid=41 doldurun. tek gerçek ve önemli olanı ortak paydamızın beşiktaş olması.. ve endüstriyel futbola karşı hep birlikte son barikatın saflarında birleşelim.. biz izleyici biz müşteri değiliz biz taraftarız ve o kültürü yitirmeyeceğimizi el ele vererek gösterelim..derginin geliri sadece ve sadece diğer sayıyı çıkartmak amacı için kullanılıyor... dergiyi çıkaranlar dediğimiz gibi sadece taraftar.. hiç kimseye yaltaklanmayan sadece taraftarlık şiarını kendine ilke edinenlerin yüreğini ortaya koyduğu ve gerekirse 2 kişi bile kalsak bu dergiyi çıkarmaya çalışacağız diyen sizin gibi benim gibi canı ile kanı ile beşiktaşlılar..... ------------------------------------------ 1. SAYI LİNK: http://www.halkintakimi.com/dergi.htm ![]() 2.SAYI LİNK: http://www.halkintakimi.com/temmuz.htm ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |