![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol takımımızın yeni transferi Melek Bilge, yaptığı açıklamada yeni takımında başarılı olmak için her şeyi yapacağını söyledi. Bayan basketbolunun yeni yıldızı Melek Bilge geçen yıl Migros’ta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çekmişti. Daha 19 yaşında olan Melek, büyük bir yıldız olacağının sinyallerinide çoktan verdi. Başarılı oyuncu hem milli takım forması giyerek hem de Beşiktaş Cola Turka’ya transfer olarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunuda göstermiş oldu. Kocaeli Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan ve okul ile basketbolu bir arada yürüten nadir oyunculardan biri olan Melek Bilge, “Bazen bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama hayatta başarılı olmak için bunu yapmak gerekli. Umarım bu durum ileride düzelecektir” diye konuştu. Oyuncu olarak Nevriye Yılmaz’ı örnek aldığını söyleyen Melek; “Ben kendime hep Nevriye’yi örnek aldım. Onun gibi başarılı olmak en büyük amacım. Şu anda A Milli Takım’da Nevriye ile birlikte oynamak benim için büyük bir gurur” dedi. Beşiktaş Cola Turka’ya transfer olmanın büyük bir mutluluk olduğunun altını çizen Melek Bilge, “Bu benim ilk transferim ve bu nedenle çok mutluyum, Beşiktaş için elimden geleni yapacağım. Euroleague’de bu yıl zorlu bir gruptayız ve burada en iyisini yapmak için iyi bir takım kuruldu. Ben de elimden geldiğince takımıma yardımcı olacağım ve sahada savaşacağım” ifadelerini kullandı. Bir gün Şaziye Karslı gibi Avrupa Şampiyonu olan bir takımda forma giymek istediğini söyleyen Melek Bilge, milli takımla da hedeflerinin olduğunu ve Avrupa Şampiyonası’nda ilk 5 içinde bulunmayı istediklerini vurguladı..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (30-09-2008 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |