![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yuvaya ![]() Beşiktaş kulübünün, Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı kulüpte altyapı antrenörü olması için TFF'ye başvuru yaptığı öğrenildi. Beşiktaş kulübünün, konuyla ilgili açıklamayı yarın veya pazartesi günü yapması bekleniyor. Böylece 2005-2006 sezonunun ardından Beşiktaş'la yolları ayrılan Sergen Yalçın, futbolcu olmasa da antrenör olarak yeniden futbol hayatına başladığı takıma geri dönmüş olacak. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi hayırlısı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben artık şampiyonluğa inanıyorum...
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yardımcı antrenör olarak kenarda durması makul karşılanabilir de altyapı antrenörü ünvanlığına düşünülecek son isimlerden biridir sergen yalçın, neyse, yönetim kurulunun kararlarına eleştiriyi kim takıyor zaten artık, takılın siz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı olsun. Ama sergenin kulüpte devamlılık arzedeceğini sanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı Olsun. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |