11-10-2008, 11:54
|
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Beşiktaşımızdaki görevinden ayrılan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü Ümraniye’ye giderek, Mustafa Denizli’ye başarılar dileyip, oyuncularıyla vedalaşacak. Siyah-beyazlılardan ayrılması sırasında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’den büyük destek alan Sağlam, dün ay-yıldızlı ekibin kampını ziyaret ederek, Terim’e teşekkür etti, başarılar diledi. Ertuğrul hoca, Swiss Otel’deki görüşmenin ardından Akaretler’deki kulüp binasına geçti, burada bulunan personelle de vedalaştı. Sağlam’ın bugün de Ümraniye’ye gideceği burada futbolcularıyla son kez görüşeceği ifade edildi. Sağlam ayrıca Mustafa Denizli ile de bir araya gelip, takımın son durumu hakkında bilgiler verecek ve emaneti teslim edecek.
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |
| |