![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayat devam ediyor! Menacerlikten istifa eden Sinan Engin, Demirören´in danışmanı olarak Siyah-Beyazlı kulüpte görev yapmayı sürdürecek. 'Denizli'yle ilgisi yok'Genel menacerlik görevinden istifa eden Sinan Engin, sezon sonuna kadar Başkan Yıldırım Demirören'in danışmanı olarak çalışmaya devam edecek. "Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri. Koltuklar gelip geçici, Beşiktaş sonsuzdur" diyen Sinan Engin, dün yazılı bir açıklama yaptı. Engin, "Görevden ayrılmamın, teknik direktör Mustafa Denizli'nin gelişiyle hiçbir ilgisi yoktur" diye konuştu. Engin'in açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Sağlam ile beraber bırakmadım, çünkü Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmak bu camiaya verilecek en büyük zarar olurdu. Hem aldığım Beşiktaş terbiyesi, taşıdığım ekip anlayışı, hem de yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle bir süredir görevden ayrılmayı düşünüyordum. Ben genel değil 'gönül' menaceriyim. Beşiktaş'a yardım etmeye devam edeceğim."
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | danışman derken başkanın çaycısı falan mı?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayakçı demek ayakçı ![]()
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bozacının şahidi çıracı.. ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Evet Beyler Sinan Engin in mafya oldugunu iddia edip gitmesi icin cirpinanlar cok sevdiginiz LUCESCU nun giden sampiyonluk icin MAFYA YÖNTEMLERI ile elimizden alindi demesini nasil buluyorsunuz?? Madem gücünüz Sinan Engin e yetti o zaman bi zahmet elimizden alina sampiyonlugu da geri getirin!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman aman sen beşiktaşla bağlantını kesersen en büyük yardımı yapmış olursun rica ederim uzat ayaklarını dinlenmene bak hiç düşünme beşiktaşı filan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |