![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Programlar Bu Bölümde internet ortamı ve teknolojik ürünlerin kullanımı ve yeniliklerinden donanım ve yazılımlardan bahsedilir. Kesinlikle Serial Key Verilemez. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Mouse (fare) imlecini değiştirmek çok kolay verilen linki tıklayın ve sadece download edin , yüklediginiz zaman karşınıza türkçe menü ile çıkacak olan seçeneklerden istediginiz şekli imlecinize verebilirsiniz ... saygılar http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=cursorfx&lid=1494
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vatana millete hayırlı olsun... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zor da olsa konu acıldı paylasım ıcın tesekkurler ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden indiremedin Arzu ? (Arzu'ydu yanılmıyorsam) Ben sorun yaşamadım. Aydıncığım sen epey uğraşmışsın gördüğüm kadarıyla...Chatbox'ta Gökhan ile yazışmalarınızı okudum.Azminden dolayı seni tebrik ediyorum. ![]() ![]() Ben şu an değiştirdim imleci,hepsini tek tek denedim,teşekkürler...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ablam rica ederim her şey sizler için ![]() bu arada Arzu ya msn den 15 dakika karşılıklı çalışmalar neticesinde programı direkt atarak kurduk ![]() ben teşekkür ederim saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |