![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demirören, Kültür Bakanlığı’na inanılmaz bir teklifte bulundu Vatan gazetesinde bugün yer alan habere göre, Bakan Günay’a Taksim AKM’yi hiç para almadan yenilemeyi öneren Beşiktaş Başkanı, İnönü için son izinleri almaya yaklaştı. BEŞİKTAŞ’A görevi süresince cebinden 57 milyon TL harcayan başkan Demirören, İnönü Stadı inşaat izninin alınması için uğraştığı kritik dönemde T.C. Kültür Bakanlığı’na müthiş bir jest önerisinde bulundu.. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’la yaptığı görüşmelerde belli bir uzlaşma noktasına gelen; ancak Dolmabahçe’deki tarihi ve kültürel dokunun bozulmamasıyla ilgili yönetmeliklere takılan Beşiktaş Başkanı, İstanbul’a kültürel hizmet konsepti içinde 5 milyon dolarlık (8 milyon YTL) katkıda bulunmayı teklif etti.. GÜNAY’A “Sayın bakanım, Beşiktaş camiası açısından stat projesinin büyük önemi var.. Biz Dolmabahçe’nin dokusunu hiç bozmadan, hatta Hilton’un altındaki araziye yapılacak Kongre Vadisi’ne büyük uyum sağlayacak şekilde projeler geliştirdik.. Bunun için hiçbir maddi fedakârlıktan da kaçınmayacağız.. Biz İstanbul’un silüetini bozmak değil, bölgenin yeni çehresini koruyacak bir stat inşa etmek istiyoruz.. Anıtlar Kurulu ve sizden gerekli izinleri almamız halinde hemen kazmayı vuracağız.. Devlet büyüklerimizden bu konuda anlayış ve yardım bekliyoruz” diyen Demirören şöyle devam etti: “BU stat projesi benim için onur meselesi haline geldi.. Stadın masraflarını zaten kulüp olarak karşılayacağız.. Ayrıca Beşiktaşlı duruşuna yakışır şekilde, sanata ve sanatçıya verdiğimiz önemin göstergesi olarak Kültür Bakanlığı’na da elimizden gelen katkıda bulunmayı istiyoruz.. Duyuyorum, Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin renöve edilmesi konusunda kaynak sıkıntıları var.. Malum global kriz içindeyiz.. Bu konuda bize düşecek herhangi bir görev varsa, onu da yapmaya hazırız.. ‘HERŞEYİ BİZE BIRAKIN’ HATTA kestirmeden söyleyeyim, Demirören Grubu olarak AKM’nin yenilenme çalışmalarını üstlenmek istiyoruz.. Bize izin verin, devletin kasasından 1 kuruş bile çıkmadan burayı yapalım..” Yaklaşık 8 milyon TL tutan faturayı karşılamayı taahhüt eden Demirören, “Yanlış anlaşılmasın, İnönü’ye karşılık böyle bir teklifte bulunmuyoruz.. Bizim bakış açımızı anlamanız için bakanlığınıza destek yapmayı planlıyoruz” dedi.. Krizin göbeğinde yapılan bu teklife Kültür Bakanı Ertuğrul Günay henüz yanıt vermedi.. Bakalım Taksim’e yeni Kültür Merkezi kazandırmak isteyen Demirören, Beşiktaş’ı da yeni stadına kavuşturabilecek mi? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazılarınız bana kızacak ama ben gene bu haberi manidar buluyorum. 1- Bu teklif yapıldı mı? Eğer yapıldıysa bunu basına kim sızdırdı. Bu basına sızdığı için bu teklif kabul edilmez. Bunu basına sızdıran kişi bu teklifin kabul edilmemesi için çabalamakta. O toplantıda kim varsa bellidir. Basına sızıdran kişide bellidir. 2- Mali kongre öncesi yapılan bir hamle gibi görünmekle birlikte inandırıcı değil. 3- Bu haberi Beşiktaş Kulübü kaynakları basıan sızdırdıysa tribünlere oynuyorlar demek, bunun başka açıklaması olmaz. Bu tarz olaylar gizliden gizliye yapılır, ulu orta yapılmaz (Bkz Fenerbahçe), ulu orta yapılmaya çalışıldıkça bu iş olmaz. Ciddiye alınmaması gereken bir haber. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüsvet gibi bir şey bu ya :S
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen Rüşvet resmen.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni stad yapılsın değişiklik iyidir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |