![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
fortis türkiye kupası rakip ankaraspor çıktı ilkmaç ankara ikinci maç inönü diğer eşleşme ise fener sivasspor ilk maç saraçoğlu bence kupanın bir ucunu biz tuttuk hayırlı olsun arkadaşlar....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam ben açıyodum konuyu.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Alıntı:
bende senin gibi tam konuyu açıyordum baktım ki bi arkadaş bizden hızlı davranmış ![]() neyse hayırlı olsun kesinlikle kapcanacak bi hesap var ankara yla hesabı keser finalde de febe yi bekleriz ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iyi guzel tam aklimdaki tablo ortaya cikti.. Ilk maci deplasmanda oynamamiz cok guzel oldu.. Sivasda Feneri eler gibime geliyor.. Final Besiktas-Sivas olur bence..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke fener gelseydi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak yarı finalde ilk karşılaşmalar 4 Mart Çarşamba, rövanşları ise 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak ve finalistler belli olacak. Maç tarihleri federasyon tarafından bir gün önce veya sonrasına alınabilecek. hayırlı olsun guzel bır kura | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkürler gökhan bilgilendirme için ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |