![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erdoğan: Bu geniş kadromuz ve takıma hakim hocamızla hedeflediğimiz kupalara ulaşacağımıza inancımız sonsuz. CANLILIK KATTI Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transfer Fabian Ernst'in orta sahaya ruh getirdiğini söyledi. Takımın gidişatını iyi bulduğunu dile getiren Erdoğan, "Mustafa hocanın Trabzon ve Gaziantep maçlarında takımın iskeletini oturttuğunu gördüm. Özellikle Ernst'in gelişinden sonra orta saha canlandı. HAVAYA GİRMEDİK Erdoğan şunları söyledi: "Yusuf'un da zamanla takıma daha da ahenk sağlayacağını düşünüyorum. Sakat olan Holosko ve Delgado'nun iyileşmesi moralimizi düzeltti. Bu geniş kadroyla, takıma hakim hocamızla şampiyonluğa inanmış bir görüntü var. Şampiyonluk havasına girmedik ama başarılı olacağımıza, hedeflediğimiz iki kupaya da ulaşacağımıza olan inancımız sonsuz." | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah iki kupayı da alacağız maşallah Beşiktaş'ta sanki düzelmeler var son iki,üç maçtır iyi oynuyoruz doğrusunu söylemek gerekirse biraz erken aslında ama ben şampiyon olacağımıza inanmaya başladım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | havaya girmeyelim daha 13 maç var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ernst ve ekrem birlikte iyi bir performan koyarlarsa orta saha acaip kendine gelir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam konustumu cinler tepeme geliyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | aynı yorumu yapıcaktım abi inanki . benden çok yaşican ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |