![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() |
H.Berlin-M Gladbach : 1 Chelsea-Wigan : 1 Midll.- Liverpool : 2 Fb-Sivas : 1 Nantes-Grenoble : 0 Juventus-Napoli : 1 Espanyol-Real Madird : 2 Sürpriz olmazsa hiç, tutması lazım bunların.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saglık olsun.yarın için bi tane öneride benden gelsin; atalanta-chievo 1 cagliari-torino 1 siena-genoa üst udinese- lecce 1 man.u-tottenham ilk yarı 2/ikinci yarı 1 hamburg-wolsfburg 1 olimpiakos-panathinaıkos 0 lyon-rennes 0 güvendiğim maçlar bunlar.bazıları süpriz olsada
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Liverpool beni de yatırdı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | A.Villa-Stoke : 1 Borde-Lorient : 1 PSG-Nancy : 1 Hamburg-Wolsfburg : 1 W.Bremen-Münih : Üst Almeria-Getafe : 0 Santander-Ossasuna : Alt A.Madrid-Barça : 2 Bu da 1'e 50 falandır, sürpriz olmamasını umuyorum.. ![]() Kocaeli-Hacettepe maçlarına direkt 2 oynanır, tam sürprizlik, ya tutarsa.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onur rezil oldum ![]()
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |