![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölümlerden ölüm beğendim düşlerime, Yüreğimin sesi kesse sesini, Düş kokusu sızmayacak karasına gecenin. Gece sade kalacak Ve sadece Sarhoş naraları duyulacak sokak lambalarının dahi söndüğü caddelerde. "Sus " demezse/m anlamıyor/um! Kesmiyor sesini işte! ... Çaresizliğimin önünde diz çöküp yalvarıyor Beş kuruşun az geldiği, Altı kuruşa ise değmeyen ruhum! O kadar da söylemiştim oysa; Yüreğim/ne bile eğilme. Asilliğinden de ödün vermemeli yalnızlığım. ... Ey kendim/ni bilmezliğim, Biz bu hallere düşecek insan mıydık? Zaman geçtikçe, Aman diyecek tüm hallerim. Halsizliğim de abanacak üzerime. Bazen söz dinletemiyoruz işte, Kimseye, Kimsesizliğe... ... Kimse, "siz" kadar yakın olmadı taa içerilerime, Bu yüzden incinmeyiniz ruhumu katledişlerimden. Kendime, kendimden öte borçlandım. Kurdum kurdum düşleri ve Kendimi aldattım. Yaşanmış anılarım, Yaşanmayacak tüm yarınlar, Ziyan ve zebildir lûgatında yalnızlığımın. ... Dedim ya, Beş kuruşun az geldiği, Altı kuruşa ise değmeyendir ruhum! İşte sırf bu yüzden, Ölümlerden ölüm beğendim düşlerime. Duydunuz mu kalemimin sesini kırılırken?
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen söz dinletemiyoruz işte, Kimseye, Kimsesizliğe... Teşekkürler İbrahim... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben teşekkür ederim ablacım gözlerine şifa...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler ibrahim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşk ederiz ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tsk ıbo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | teşekkrler . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben teşekkür ederim arkadaşlar...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |