![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80'lerde çocuk Olmak Ne demek.? Alf filmini bayılarak izlemek demek... ![]() Voltran Voltran Voltran demek... ![]() Uykudan önce masal programını Adile Naşit'ten dinlemek demek... ![]() He-man, She-ra, Transformer, Clementina, Heidi demek... ![]() Okula siyah önlükle gitmek demek... ![]() "Hey Corç versene borç... Olmaz Maykıl bende de yok..." demek... ![]() Sinek ilacı arabalarının bıraktığı bulutun arkasından deli gibi koşmak demek... ![]() Televizyonun sesini açmak ve kanalları değiştirmek için bin kere kalmak ve üstündeki düğmelere, basmak demek.. ![]() Şehirdışı yolculuklarda otobüsün 302s olması için dua etmek demek... ![]() Leblebi tozu çekerken atlatılan ölüm tehlikeleri demek... ![]() TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek... Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek... ![]() Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek... ![]() Oyunun en güzel yerinde annenizin sizi bağırarak eve çağırması demek... ![]() Bay Meraklı'yı bilmek demek.. ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaseti başa ya da ileri almak için kasetin deliğine kalem sokup havada çevirmek demek.. ![]() Telefon görüşmelerinde jeton kullanmak demek.. ![]() Edi Büdü demek... ![]() Yalan Rüzgarı seyretmek ama anlayamamak demek... ![]() "On yüz bin milyon baloncuk yuttum..." demek... ![]() "Vıjjtt vıjjt" konuşan araba kara şimşek demek... ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler çocukluğuma döndüm ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim kardeşim bende aynı şekilde oldum ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla hemen hemen hepsini biliyor ve yapıyorduk ... Yaşlandık be ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel günlerdi hey gidi heyy ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seksenli yılların başından bahsediyorsan evet ben de çocukluğuma döndüm İbrahim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi oğluma anlatıyorum da gülüyor,tv nasıl renksiz olurmuş,inanmıyor. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1975 yılında ilk TV mizi aldık ve "Tatlı Cadı"yı seyrederek başladığımız gün,istiklal marşından sonraki "televizyonunuzu kapatmayı unutmayınız" yazısı ile bitti... aaah aah..ağlayacam saamiim..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |