![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başkan, yönetim, Denizli ve futbolcular taraftarlara "Sezon sonu müzemizde çifte kupa olacak" dediler. Siyah-beyazlılarda sezon sonu yaklaştıkça, şampiyonluk sesleri de yükselmeye başladı. Dün Bağdat Caddesi'nde, Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan yönetici, teknik heyet ve futbolcular sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara şampiyonluk sözü verdiler. Taraftarların "Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" tezahüratlarına teknik patron Denizli, "Aklı başında ve dikkatli olan kazanır, bunu yapıp şampiyon olacağız" yanıtını verdi. LİDER OLMALIYIZ Tecrübeli çalıştırıcı, kendisine gösterilen ilginin aslında futbolculara olduğunu dile getirerek, "Çünkü başarının mimarı futbolcular. Onlar, şampiyonluğu hepimizden daha çok istiyorlar" yorumunu yaptı. Denizli, Kayseri ve Kocaeli maçlarından 6 puan çıkarmaları durumunda ligde büyük bir avantaj yakalayacaklarını belirterek, "Son 7 haftaya puan farkıyla girmeyi hedefliyoruz. Bu sonuçlar bizi daha çok motive eder" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli gene kehanette bulunmuş,ben korkuyorum valla bu adadamdan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ya bu adam ileriyi görüyor. bende sivasın puan kaybetme zamani geldi diyorum başlangıcı denizli yapıcak bu durumda önümüzdeki 2 maç çok önemli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görücez bakalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dediği gibi olur umarım...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kehanet ha Ramazan alemsin güldürdünbeni ![]() Hakkaten büyücü müdür cinci midir nedir ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soz verın soz verın gelın bıze soz verın yedıden yetmıse camıaya soz verın
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakalim Nasil bi 26.Hafta Bekliyor bizi..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |