![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]() Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Tunuslu stoper Kartal olmaya can atıyor. Top Leverkusen yönetiminde. Gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş'ın Zapotocny'nin yerine düşündüğü Leverkusen'in stoperi Karim Haggui'nin gönlü Kartal'da... Devler Ligi'nde vitrine çıkmak isteyen Tunuslu yıldızın Beşiktaş'a sıcak baktığı, siyah-beyazlı yönetimin Alman idarecileri ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. | ||
![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zapodan pek bir artisi yok..Suan hic oynamiyor Henrique barcelonadan kiralik olarak , Friedrich ve Sinkiewicz oynatiyor..Tabii Zapoyu 4 milyona satabilirsen ve Hagguide pek cok para istemeze olabilir ama bana göre hic gerek yok.. Hep kadroyu degistirmekle olmaz her sene 3 oyuncu gönder 3 oyuncu al istikrarli olmazi lazim..cok önemli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bizde normalde ilk 11'de gokhan zan ve toramanla basliyoruz. Sizce haggui ikisinden birinin yerini alir mi ? Ben toraman ve zan'dan cok memnunum, cok iyi anlasiyorlar. Bence defansimizi bozmamak lazim... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zapo,Haggui'den daha iyi.Zapo nereye gidiyor,daha bu takımın kaptanı oalcak?. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haggui zaponun daha uzun boylusu,hava toplarında etkili.Ama zapo daha hırslı,eğer zapoyu gönderceksen çok kaliteli birini alacaksınki zapodan fazla katkı yapsın
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |