![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HAIM REVIVO JOHN CAREW LES FERDİNAND DANIEL GABRIEL PANCU ANTONIO CARLOS ZAGO FALKO STUMPF ALY FARYD MONDRAGON ZORAN SIMOVİC CLAUDİO TAFFAREL BRIAN STEEN NIELSEN FRANK PİNGEL JAY JAY OKOCHA UCHE (DENIZ)
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (12-05-2009 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pancu ve Nouma diyorum başkada bişey demiyorum.. ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Teşekkür Ederim Sağolun
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet burda gördüğüm kadarı ile bizden adam yok 3 yada 5 beşiktaşlı gerisi çoğunluk fener bahçe ve galatasaray bizde hiçmi hafızalarda kalacak adam yok ÖRNEK ŞİFO MEHMET -- İLHAN MANSIZ-- SERGEN YALÇIN --CORDOBA --FANİ MADİDA VS VS ÇOK EKSİK VE DİĞER EZİKLERE AĞIRLIK VERİLMİŞ BİR KONU
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet bende mustafa abinin dediklerine katılıyorum açıkcası eziklerin çoğunlukta olduğu bir konu olmuş keza bizimde bir çok futbolcumuz unutulmazlar arasında özellikle yabancılardan ronaldo giunti kuntz münch madida yerlilerden ise sergen ilhan mansız şifo mehmet metin ali feyyaz bu listede rahatlıkla olması gereken isimlerdir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (12-05-2009 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Düzeltilmiştir.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |