![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kara Kartal’ın son haftalardaki çıkışının mimarları arasında kuşkusuz Bobo var... Ankara seferindeki 3 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Brezilyalı golcünün, İnönü karnesi ise Beşiktaşlılar’ı düşündürüyor. Ligde bu sezon 12 golü bulunan Sambacı, kendi taraftarları önünde sadece 4 kez gol sevinci yaşayabildi. İnönü Stadı’nda müthiş bir taraftar desteğiyle oynadıklarının altını çizen Bobo, “Desteği hissedince, bir an önce gol atmak ve tribünleri ayağa kaldırmak istiyorum. Bu yüzden de aceleci davranıyorum. Sonuçlar beni ürkütmüyor değil, ancak bu kez farklı olacak. Galatasaray ile İnönü Stadı’nda oynadığımız maçlarda goller atmıştım. Yine atacağım. Bu sezon iç sahada bekleneni verememiş olabilirim, ancak rakamları da ben değiştireceğim” dedi. ‘Bu saatten sonra...’ Tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, “Bu saatten sonra ne iyi futbolun, ne de kimin golü attığının önemi var. Üzerinde durduğumuz tek konu şampiyonluk. Galatasaray’ı yenip, kendi saha ve seyircimizin önünde mutlu sona ulaşacağız” ifadesini kullandı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo Cıkısını sürdür gol yada goller bekliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korkma, korkut rakiplerini ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | boboya bos alan topcusu diyebilecek kadar ustun zeka ve futbol bilgisine sahipsiniz kutluyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla ben,takım olarak İnönü'de bir rahat oyun izleyemiyorum.İnönü'de rahat rahat top oynadığımız maç sayısı azdır.Skor olarak söylemiyorum.Küçük takımlara karşı bile maçı koparmakta zorlanıyoruz. Oysa deplasmanlarda 3-4 gol atıyoruz. Acaba baskı mı hissediyorlar diye soruyorum kendi kendime.... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah o durum kalkacak bu maçta bobo yine bizi coşturacak
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |