![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beşiktaşı şampiyon yaparsa ki öğle gözüküyor sör ünvanı verilmeli özellikle çarşı gurubunu bu konuya davet ediyorum ben sör mustafa denizliyi hiç sevmem ama bişeyin hakkını verelim şampiyon olursa beşiktaş bunun tek sorumlusu ve hakkı sör denizlidir kaynak: ahmet çakar
__________________ . | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehe ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben maalesef bi kaç dakika dinleme gafletinde bulundum Ahmet Çakarı... Dikkat çekmek için saçma sapan yerlere daldı yine. Ne yapalım bunun tarzıda böyle. Kabul etmek lazım. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahmet cakarın yorumlarını begenırımm ... mustafa denızlı bjk gelınce bnde tepkı gostermıstımmm ama besıktasın basında olddugu ıcın saygı gostermem gerektıgının bılıncındeyımm .. ahmet cakarda tepkı gostermıs sımdıde ozur dılıyor olur boyle seyler buyutmemek gerekkk
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | denizliyi sevmezmiş mal yha çok gülüyorum ben bu adama ![]()
__________________ ߀$!kt'A$k .. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sir Mustafa Denizli ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bikininin rengini belli et ahmet ![]() ![]() ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |