![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
NBA Basketbol Sihirbazlarını Burada bulabilirsiniz. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğu Konferansı final serisinin 4. maçında Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, evi Amway Arena’da Cleveland Cavaliers’ı ağırladı. Maç boyunca üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu 17 basketle kulüp tarihinin play-off rekorunu kıran Orlando Magic, rakibini uzatma sonunda 116-114 yenerek seride 3-1 öne geçti. Magic, sahasında oynadığı ikinci karşılaşmaya da hücumda etkili başladı. Dwight Howard’ın pota altından ürettiği sayılarla farkı 7 sayıya kadar çıkaran ev sahibi takım, ilk 6 dakikanın ardından skor bulmakta çok zorlandı. LeBron James’in hücumda devreye girmesiyle farkı kapatarak öne geçen Cavaliers, ilk çeyreği 25-21 önde bitirdi. İkinci çeyreğe 8-2’lik seriyle giren Orlando, skoru 29-27’ye getirerek yeniden öne geçti. Konuk takımın savunmasını aşmakta zorlanmayan Florida ekibi, farkı devrenin bitimine 5 dakika kala 8 sayıya çıkardı. Rakibine 12-0’lık seriyle karşılık veren Cleveland, üstünlüğü ele geçirdi ve soyunma odasına da 58-50 önde gitti. İkinci devreyi Rafer Alston'ın üst üste ürettiği 7 sayıyla açan Orlando, farkı 1 sayıya indirdi. LeBron James ve Mo Williams'ın skorer oyunuyla Cavaliers farkı yeniden 7 sayıya kadar çıkarmasına rağmen kolay sayılar bulmaya devam eden ev sahibi takım üçüncü çeyreği 79-78 geride tamamladı. Mickael Pietrus'un üç sayılık basketiyle 81-79 öne geçen Magic, yakaladığı 13-4'lük seriyle farkı 8 sayıya çıkardı. Konuk ekip LeBron James'in önderliğinde son 1 dakikaya gidilirken 98-97 öne geçmeyi başardı. Bitime 8 saniye kala Rashard Lewis'in 3 sayılık basketiyle bu kez Orlando, 100-98 öne geçti. Son 0.5 saniyede serbest atış çizgisine gelen LeBron, kullandığı iki atışı da sayıya çevirerek skora 100-100 eşitlik getirdi ve uzatma dakikalarına geçildi. Uzatma dakikalarında Dwight Howard'ın pota altından ürettiği basketlerle oyuna ağırlığını koyan Magic, LeBron James'in yorgunluğunu da iyi değerlendirdi ve sahadan 116-114'lük skorla galip ayrılarak seride durumu 3-1 getirdi. Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu 15 sayı - 8 asist - 7 ribaundla karşılaşmayı noktalarken, Dwight Howard 27 sayı - 14 ribaund - 4 asist ve 3 blokla double-double yaptı. Tecrübeli oyun kurucu Rafer Alston ise 26 sayı - 4 asistle salondan ayrıldı. Konuk ekipte ise LeBron James'in 44 sayı - 12 ribaund - 7 asisti mağlubiyeti engellemek için yeterli olmadı. Öte yandan yıldız oyuncunun yaptığı 8 top kaybı da dikkat çekti. Cavaliers’ta maç öncesi seriyi kazanacaklarını garanti eden Mo Williams, 15’te 5 gibi düşük bir şut yüzdesiyle 18 sayı kaydederken, Delonte West ise 17 sayı, 5 ribaund ve 7 asistle oynadı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müthiş,harika,süper bir maç oldu..James inanılmaz basketler attı..Rashard Lewisin normal süresinin bitimine 4 saniye kala attığı 3 lükte müthişti..Valla Basketbola doydum Allahıma.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gece 3 tekı macı mı ızledın ramazan abıı ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Play-off maçları normal sezon maçlarına benzemiyor be Tekin..izlemeye gayret ediyorum..arada bende uyukluyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | uykusuz kalmaya değiyor, ama ben uyanıklık yapıp saatimi 5'e kuruyorum, maçın 2. yarısını izliyorum, olay da orada kopuyor zaten ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |