![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
trt ve ntv spor haberlerine göre febe kayserisporlu mehmet topuz,bursalı sercan yıldırım,antepli bekir irtegün ve ankarasporlu özer hurmacı ile anlaşma sağlamış bizimkiler uyuyor mu? ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalan haberdırrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bekirde iyi topçu ibrahim toraman gibi ileri çıkıp golde atabiliyor topu oyuna sokması da toramandan biraz iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu haber fotomaç ve fotospordan alınmış değil trt ve ntv spor haberleri söyledi ki spor haberlerine pek aslı astarı olmayan haberler çıkmaz topuz belki olmayabilir ama diğerleri kesin topuz da kayseri ile bonservis pazarlığı devam ediyormuş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bıze sampıyonlar lıgınde mac cevırecek oyunucu lazımmmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yalan haber
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Topuz-Özer ikilisini takımımızda görmek isterim, diğerleri olmasa da olur...Eğer gerçekten bu transferi de bitirmişse Fb çok iyi bi iş çıkartmıştır...Ama sanmıyorum ben, Topuz bize Özer Fb'ye gelecek büyük ihtimal...Ayrıca Fb alırsa alsın, Gökhan Emreciksin'i de aldılar gördük, Ali Bilgin de öyle, Sercan, Bekir falan şans bulamaz orda, İlhan Parlak gibi kulübenin tozunu alır Sercan, umarım alırlar da görürüz, Topuz'u değil ama... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Topuz bizde inanmayın siz bu haberlere başkan topuzu kimseye bırakmaz inanıyorum ben başkana. dün yani 28.05.2009 günü kayseri başkanı ile kesin olarak anlaşıldı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |