![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Elinizde biri 4 dakikalık biri de 7 dakikalık iki kum saati var. Çok titiz bir babanız var ![]() haşlanmasını istiyor. Ne yapardınız? | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | önce 4 dklık kum saattının yarısını boşaltırım 2 dklık olan kısmı kalır sonra 7 djnın bıtmesını bklerim 2+7=9
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
olmadı... ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 4 dklık kum saatini yatay olarak yatıracaz ayarlıcaz işte ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 10 dk olsa buldum ama ama baba 9 dk istiyor
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yatay olarak yatırdığında kumun diğer hazneye geçecek kadar çok olduğunu kim söyledi... ![]() kum saati mantığına yeni bir anlayış getirmişsin, tebrikler... ![]() ama olmadı... ![]() bu arada ben kaçıyorum, daha sonra tekrar gelirim, siz bu arada düşünürsünüz... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sacma bi şey yazayım 2 sini aynı anda baslatırım 4 dakikalık bitince yumurtayı haslamaya baslarım 7 dk lık bitinceye kadar gecen sure 3 dk (sonra 7 dk lığı ters ceviririm bitince 10 dk olur yanlış)yada bu olayı 3 kere yaparım 9 dk olur ![]()
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 7 ile 4 ü başlattık 4 bitince 7 yi durdur.7dk olanda 3 kaldı...3 ile 4 ü başlat 3 bitti 7 oldu yine 4 te 1 kaldı...1 ile 7 yi başlat. 1 4 oldu 7 de 6 kaldı...6 ile 4 ü başlat 4 bitti. 6 da 2 kaldı diğer tarafı ise 5 oldu...5dk+4 dk =9
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |