![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Akatlar Futbol Okulu, kız öğrencilere kapılarını açıyor. Berlin Futbol Okulumuz'da başlayan kız öğrenci kayıtları, Beşiktaş Akatlar Futbol Okulu tarafından da alınmaya başlandı. 1994-1997 arası doğumlu kız öğrenciler Akatlar birimimizde futbol eğitimi alabilecek. Kayıtlar devam ederken, eğitimler 1 Temmuz'da başlayacak
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BekLemiorm..katıLıorm ![]() ![]() ![]() qüzeL oynandıqım söyLenıyor hatta cok düsünmüstüm bu süper bir haber ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uLan ya$dan kayßedioRm ![]() tüm Forum ßLio FutßoL ßa$arıLaRımı ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet berlinde böyle birsey oldugunu duymusdum kizlari neden aliyorlar diye sormusdum bende ofsayt neoldugunu bile bilmiyorlarya ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kızlarımızın Futbol Sevgisi Üzerine , Beşiktaş Forum Kız Futbol Takımı Kurulacaktır ![]() ![]() Not : Yaş Sınırlaması Yoktur ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |