|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  12-07-2009, 15:15 | #1 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38 
				 Tecrübe Puanı: 0     | 
 - içindeki sesi dinle  *ödememişsin .. -neyi *faturayı. kesmişler işte .. ses mes yok .. *içindeki sesi dinle anne -niye bu deniz kabuğumu *içindeki sesi dinle -dışını dinleyecek halim yok *belli olmaz senin işin *içindeki sese kulak ver -bi farklılık yapmasan olmaz dimi *farklı olmak suçsa bu suça ortak olun tamam -buranın havası bozuldu *içindeki sesi dinle bizim şarkımız çalıyo - ben seninle evlenirken baya sarhoştum dimi *içindeki sesi dinle -neyin içinde ki *içindeki sesi dinle rıza -onu bi dinlesem var ya *vazgeçtim sen sağır ol rıza çünkü hayvansın -Emrah içindeki sesi dinle evladım *Senin anan .... dio -Ulan artık sana lotodan para bile çıksa bi moka yaramaz *Hayır kurumuna bağaşlarım abi -Al bi tane daha -içindeki sesi dinle ömer *birlikte dinleyelim mi reyhan -tmm o zmn ömer zoooort... *nsl ama? - öküzsün ömer *içinde kises'i dinle -kises kim be.. Konu xCiMCiMex tarafından (12-07-2009 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  | 
|  13-07-2009, 12:00 | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo  Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33 
				 Tecrübe Puanı: 22     | *içindeki sesi dinle bizim şarkımız çalıyo  - ben seninle evlenirken baya sarhoştum dimi süper saol   | ||
|   |   | 
|  05-09-2009, 11:20 | #4 | ||
|  Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 32 
				 Tecrübe Puanı: 18   | -içindeki sesi dinle ömer  *birlikte dinleyelim mi reyhan -tmm o zmn ömer zoooort... *nsl ama? - öküzsün ömer bencede baya bi öküzmüş  teşekkürler (: 
				__________________ ' ♫  diLeqini Tutmuş sayar s0nszdan qeri.. ah dönebLsem qeri.. •°oo°•  | ||
|   |   | 
|  05-09-2009, 11:38 | #6 | ||
| GÖKHAN  Üyelik tarihi: Jun 2009 
				 Tecrübe Puanı: 26         | -içindeki sesi dinle ömer  *birlikte dinleyelim mi reyhan -tmm o zmn ömer zoooort... *nsl ama? - öküzsün ömer ahahahahahaha ömer sesli düşünmüş  
				__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |