![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Mourinho’nun ikinci bir şans daha verebileceğini söylediği Quaresma, kendisini ispatlamak istiyor. Geçtiğimiz yaz Porto’dan Inter’e 18.6 milyon avro karşılığında transfer olan Ricardo Quaresma, Giuseppe Meazza’da bekleneni veremeyince, geçtiğimiz Ocak ayında Chelsea’ye kiralık olarak gönderilmişti. Stamford Bridge’de de fazla forma şansı bulamayan Quaresma daha çok B takımda oynadı. Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho ise oyuncunun bu düşüşüne rağmen, Quaresma’ya bir şans daha verebileceğini açıklamıştı. Mourinho’nun kendisine karşı gösterdiği olumlu yaklaşıma cevap olarak “Yeni sezona takım arkadaşlarımla birlikte başlamak her zaman önemlidir ve geçen seneki sorun da buydu. Kendimi göstermek ve geçen sezonu unutmak istiyorum. Benim için yararlı olabilecek bir deneyim yaşadım ancak şimdi geleceğe bakmak zorundayım” diyen Quaresma, Inter’deki geleceğiyle ilgili olarak umutlu konuştu. 14.Tem.2009 17:15:20 Goal.com | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | olmadı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağlık olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapma yhaaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tüh yaa, bosu bosuna mi attim en az 50 imzayi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | değil 50 istersen 5550 tane atsan yinede o sitedeki imzalar bişeyleri değiştirmez.bu bir gerçek. he insanlar kendilerini tatmin için imza atıyorlar onada saygı duyuyorum fakat böyle şeylere umut bağlandığı zaman işin sonunda hüsran büyük olur.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Olmicak Dua'ya amin Dedik ArkadaşLar ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Belki bu haberde kolpa.Ne biliyoruz ![]() 2 seçenek var zaten.Ya Olur ya da olmaz. Hayırlısı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |