|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  16-07-2009, 09:34 | #1 | ||
| çarşı ulann  Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43 
				 Tecrübe Puanı: 57             | 
 ilginç bir iş başvurusu Tamamen gerçek bir olaydır. Yaşanmış bir iş başvuru hikâyesi Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel'in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikâyesi...1. Adınız Soyadınız : Mehmet Tartar işte başvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar... 2. Yaşınız : Yirmi sekiz. Sonuç : Mehmet Tartar işe alındı. 3. Şirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz : Mümkünse yatay bir pozisyon için. Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım. Şart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım. 4. Düşündüğünüz ücret : Aylık 5.000 YTL maaş artı yıllık kârdan yüzde 10 hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret Önerin, ben size evet yahut hayır derim. 5. Eğitiminiz : İdare eder 6. Son işiniz : Sadist bir şefin deneme tahtası olmak. 7. Son ücretiniz : Hak ettiğimin çok altında. 8. Önemli başarılarınız : Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum. 9. İşten ayrılma sebebiniz : Bkz. Cevap 6. 10. Size ulaşabileceğimiz saatler : Banka atm'si gibiyim : 7/24. 11. Çalışmak istediğiniz saatler : Pazartesi, Salı ve Perşembe 13.00-15.00 arası. 13. Şimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz? İşverenim olsa burada olmazdım. 14. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla taşımanıza engel Mİ? Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı. 15. Otomobiliniz var mı : Evet, ama soru yanlış sorulmuş. "Çalışır durumda bir otomobiliniz var mı?" diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. 16. Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı : Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 17. Sigara içiyor musunuz : Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 18. Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz : Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı. Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim. 19. Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz : Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin. 20. Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir : Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var. a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum. b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam. | ||
|   |   | 
|  | 
|  16-07-2009, 09:36 | #2 | ||
| çarşı ulann  Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43 
				 Tecrübe Puanı: 57             | Örnek cv  (gerekli bilgileri yazınız) adım: soyadım: lakabım: baba adım(torpilli olduğu mafya babası) : iş tecrübelerim ---------- batırdığım bankalar: kopya çektiğim dersler: kışt dediğim tavuklar: eğlence yerlerinde birlikte göründüğüm mankenler: abd'ye iltica başvurusu sayım: protesto olan senet ve çeklerim: kovulduğum firmalar: akrabası olduğum bakanlar: akrabası olduğum milletvekilleri: taciz ettiğim kadınlar: çıktığım talk şovlar: ana haber bültenlerine çıkma sayım: devlet kesesinden gittiğim geziler: kaçtığım cezaevleri: vurdurduğum adamlar: yılbaşlarında hediye aldığım gazeteciler: samimi olduğum banka müdireleri: devam eden dava sayım: tehdit ettiğim insan sayısı: şantaj yaptığım insan sayısı: hile yaptığım kağıt oyunları: rızklarına el koyduğum dul ve yetim sayısı: tinere ve esrara alıştırdığım çocuk sayısı: ruhsatsız taşıdığım silah miktarı: kırdığım komşu camları: kapı zilini çalıp kaçtığım apartmanlar: mızıkçılık yaptığım saklambaç sayısı: kırdığım ceviz sayısı: çıktığım antreman sayısı: depremde çöken, müteahhidi olduğum binalar: bu binalardan çıkan ölü sayısı: kesinleşmiş hapis cezası toplamı: cep telefonu sayım: son 5 yıl içinde yaptığım hayali ihracat sayısı: tedavi parasını alıp da olmadığım ameliyatlar: maya çaldığım göller: ---------- bunlara ekleyeceklerim: işe almayın da göreyim! .. Tarih: imza   | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |