![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Hepimiz Deco diyoruz van der Vaart diyoruz ama mutlaka bir oyun kurucunun şart olduğunu görüyoruz.. Son gelen haberler Delgado konusunda pek bir ilerlemenin olmadığı yönünde dolayısıyla bu konuda bence yapacak birşey kalmamıştır.. Yapılan hata 6 ay önce yapılmış işe yaramaz bir adaml 3 yıllık sözleşme yapılmıştır.. Ya 7 milyon euro civarındaki bu parayı verip sözleşmeyi feshedeceğiz ki bu imkansız yada Yabancı kontenjanımızı başka türlü boşaltacağız.. Bunun tek yolu ise Bobo'yu satmaktır.. Evet üçüne beşine bakılmadan satıp yerine tüm şartları zorlayarak Deco'yu almaktır.. Bu şekilde hiç olmazsa bir gelir de elde edilmiş olur.. Peki Bobo'nun yeri ne olacak derseniz tabiki çok iyi bir santrafora ihtiyaç var ama yapacak birşey yok eldeki 3 hücumcumuz (Nihat,Nobre,Holosko) ile ve 3lü hücümdan vazgeçerek 4-4-2'ye dönüp yolumuza devam etmek en akıllıca çözüm gibi geliyor bana.. Başka çözüm de göremiyorum.. Ortasaha çok önemli bir bölge. eğer orada topa hakim olup iyi top çeviremiyorsan forvetlerin ne kadar iyi olsa da fayda etmeyecektir. Ama ortasahan çok çok iyiyse gol atacak birisi elbet çıkar.. Forvet mevkine bir yerli takviye yapılabilir.. Bu da manisa'dan Sezer olabilir mesela.. Delgado da 3-5 ay sonra gelecekse gelsin bir teklif alırsa da defolup gitsin.. Artık yabancılarımızdan kurtulmadan ara çözümlerle yeni yabancılar alma fantezimizden vazgeçmeliyiz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkezin göüşü kendine eğer sıcak bakmıyosa ve bi alternatif bulamıyosak bu takım 3 4 ay delgadoyu bekler ve hiçte zorlanmaz!... ama mustafa denizlide elinden geleni yapmalı fenev maçındaki gibi başka şeylere basmasın kafası! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | delgadonun sozlesmesini donduramiyoruz diye tek para edecek yabancimizi yok pahasina veremeyiz kimseye degerini bulursa hadi neyse ama boyle yapilmamalikesimlikle
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaşımıza gelen yabancılar içerisinde Delgado kadar bir işe yaramayıp ama bu kadar sabır gösterilen başka bir futbolcu hatırlamıyorum. Geldiği günden beri acaba ne zaman parlayacak bu yıldız efendi diye bekledik. Çıksın şöyle 3-4 tane önemli maçta boy göstersin dedik. Yararı bırakın daha çok zararı oldu. Ve şimdi para için neler yapıyor üstelik bi de takım kaptanı. Elimizdeki en iyi yabancı Bobo onuda satarsak artık bilemiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bütün yoLLar bobo ve delgadoya çıkıyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Birincisi Bobo'nun para eden bir yabancı olduğunu düşünmüyorum. Senede 20 gol atmasına rağmen 5 milyon euro üzerine kimse çıkmadı.. Talip olan takımlarsa olimpiyakos ve panatinakos gibi yunan ligi takımı.. Hiçbir üst sınıf takım Bobo yada diğer futbolcularımıza talip değil.. Üst düzey futbolcu Carew'dir. Onun için onu 2 dakikada 7 milyon euroya satıverdik.. Gsaray Meira gibi defans oyuncusunu geleli 6 ay olmadan 6 milyon euroya sattı.. Baros'u, Kewell'i satsa yine anlamlı paralar teklif edilir.. fenerin beğenmediğimiz golcüsüne 12 milyon euro saydı Lyon.. Maalesef şu bir gerçek elimizdeki yabancılar 2. sınıf yabancılar.. Bunu söylerken takıma katkıları yok anlamında söylemiyorum.. Tabiki birçoğunun takım büyük kartkıları var ama bizi şampiyonlar liginde ilerlere götürecek kalite yok malesef.. Bize böyle bir adam lazım.. Bunun için kontenjan sorunsa, Delgado da çözülemiyorsa çözüm Bobo'dur.. Bundan forvetimizde sorun olmadığı anlaşılmasın. tabiki sorun var ve oyun kurucu bile gelse oraya yine adam lazım.. Ama yapacak birşey yok yıllardır yapılan yanlış transferler elimizi kolumuzu bağladı.. Eğer bir şekilde Delgado'nun sözleşmesini dondurup bir yabancı daha alırsak seneye bu zamanlar ikişer üçer senelik sözleşmesi olan 11 tane nur topu gibi yabancımız olacak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Beşiktaş`ın genç oyuncusu Batuhan Geri dönmek istiyor... 2 hafta önce G.Antepspor kulübüyle sözlü anlaşan Batuhan, Beşiktaş`lı yöneticileri arayarak, Gaziantepspor`a gitmek istemediğini, Mustafa Denizli ile görüşerek kendisine bir şans daha verilmesini isteyeceği öğrenildi. Beşiktaş`lı yöneticilerin bu gelişmeye sıcak baktığı, son kararın Mustafa Denizli tarafından verileceğini söylediler. HABER1903 işte bu güzel bir haber.. Artık Bobo'nun yerine düşünebileceğimiz bir isim de var.. Delgado olayı çözülenemeyecek bu açık.. Bobo'yu satalım ve ihtiyacımız olan adamı alalım artık.. Batuhan'ın da her zaman bu kadro içinde kalması onun futbolunun gelişmesi ve adam olması açısından faydalı olur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo , her zaman için Beşiktaşa faydalı bi oyuncudur. Yeter ki yönetim kafasındaki bütün soru işaretlerini gidersin ve Bobo tamamen takıma motive olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |